Τους έκλεψαν το όπλο και τους έστειλαν στον… εισαγγελέα!

Τους έκλεψαν το όπλο και τους έστειλαν στον… εισαγγελέα!

Ολόκληρο οπλοστάσιο κουβαλούσε από την πατρίδα του ένα ζευγάρι Αμερικανών μελών Σκοπευτικού Συλλόγου που είχαν καταλύσει ξενοδοχείο στην περιοχή της Ιαλυσού στη Ρόδο, αλλά δεν φρόντισαν να το φυλάξουν.

Τους έκλεψαν το όπλο και τους έστειλαν στον… εισαγγελέα!
Ολόκληρο οπλοστάσιο κουβαλούσε από την πατρίδα του ένα ζευγάρι Αμερικανών μελών Σκοπευτικού Συλλόγου που είχαν καταλύσει ξενοδοχείο στην περιοχή της Ιαλυσού στη Ρόδο, αλλά δεν φρόντισαν να το φυλάξουν. Όπλο και σφαίρες
έκαναν… «φτερά» και το ζευγάρι θα βρεθεί κατηγορούμενο για πλημμελή φύλαξη οπλισμού!

Ο 71χρονος Αμερικανός και η 56χρονη σύζυγός του άφησαν σε εσωτερικό κοινόχρηστο χώρο του ξενοδοχείου την τσάντα μέσα στην οποία είχαν ένα 38άρι πιστόλι σκοποβολής, τρεις γεμιστήρες, εκατό φυσίγγια και τον βοηθητικό εξοπλισμό τους, αντί να τα ασφαλίσουν στο χρηματοκιβώτιο του ξενοδοχείου, όπως ορίζει ο νόμος. Κάποιος άγνωστος που την βρήκε, την άρπαξε και εξαφανίστηκε. Όταν οι αλλοδαποί αντιλήφθηκαν την κλοπή, την κατήγγειλαν στο αστυνομικό τμήμα Ιαλυσού και εκεί πληροφορήθηκαν έκπληκτοι ότι θα σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους!

*** Άγνωστοι διέρρηξαν ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή του δήμου Ορεστιάδας και έκλεψαν τεχνικό υλικό μεγάλης αξίας που, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη του, αγγίζει τα 50.000 ευρώ. Η έγινε σε διάστημα που
το κατάστημα ήταν κλειστό, γεγονός που επέτρεψε στους κακοποιούς να δράσουν ανενόχλητοι. Την υπόθεση διερευνά η Ασφάλεια Ορεστιάδας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης