Επεισόδιο μεταξύ μελών οικογένειας και αστυνομικών σημειώθηκε, σύμφωνα με το cretapost.gr, το βράδυ της Κυριακής στο νοσοκομείο Ρεθύμνου
Κατά τις ίδιες πληροφορίες περίπου 15 άτομα από την οικογένεια επιτέθηκαν σε 4-5 αστυνομικούς.
Οι αστυνομικοί είχαν βρεθεί στο νοσοκομείο, έχοντας ειδοποιηθεί για οικογενειακό επεισόδιο που είχε προηγηθεί, εξαιτίας του οποίου χρειάστηκε να μεταβούν στο νοσοκομείο κάποια άτομα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έγιναν προσαγωγές και σύλληψη χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότρες λεπτομέρειες.
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.