Συνελήφθη 22χρονος που διακινούσε χασίς και κοκαΐνη στην Κέρκυρα

Συνελήφθη 22χρονος που διακινούσε χασίς και κοκαΐνη στην Κέρκυρα

Οι αστυνομικοί έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του και εντόπισαν τα ναρκωτικά

kerkyra-narkwtika-arthrou
Από το σεβαστό ποσό που βρέθηκε στην κατοχή ενός νεαρού Έλληνα που συνελήφθη επειδή διακινούσε σε χρήστες ναρκωτικών στην Κέρκυρα ποσότητες ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης, αλλά και «φιξάκια» κοκαΐνης, φαίνεται ότι οι «δουλειές» του πήγαιναν πολύ καλά.

Ο 22χρονος δεν πρόλαβε να εξαφανίσει το παράνομο εμπόρευμά του και τα «μαύρα» έσοδά του, όταν εντοπίστηκε κατά την διάρκεια επιχείρησης των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του σε περιοχή περιφερειακά της πόλης της Κέρκυρας, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Οι αστυνομικοί που «χτένισαν» τα δωμάτια, βρήκαν συσκευασίες που περιείχαν συνολικά 489 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 150 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή «σοκολάτας», επτά γραμμάρια κοκαΐνης και μια ηλεκτρονική ζυγαριά, τα οποία κατέσχεσαν μαζί με μετρητά ύψους 6.250 ευρώ, που προέρχονταν από τις πωλήσεις.

Σε βάρος του 22χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας ο οποίος του άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα και στη συνέχεια παραπέμφθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Καλλιεργούσε και διακινούσε κάνναβη

Κλείσιμο
Κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών αντιμετωπίζει ένας Έλληνας που συνελήφθη στο Αγρίνιο, όταν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έκαναν έρευνα στην κατοικία του στο πλαίσιο της διερεύνησης πληροφοριών και διαπίστωσαν ότι καλλιεργούσε τρία δενδρύλλια κάνναβης. Στο σπίτι βρήκαν, ακόμη, 77,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας και οδήγησαν τον δράστη στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Σήμερα οι απολογίες των επίορκων εφοριακών - Οι καταγγελίες των επιχειρηματιών και οι συνομιλίες που τους «έκαψαν»

Μοιράζει ρόλους και ευθύνες στους κορυφαίους ο Κασσελάκης - Το σχέδιο «ΠΑΟΚ» ενόψει ευρωεκλογών

«Είπα παιδιά δεν αισθάνομαι καλά, σβήνω» - Η συγκλονιστική περιγραφή του Χατζηπαναγιώτη για το έμφραγμα και τις δύο ανακοπές που υπέστη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης