Συγκλονισμένη είναι η Κρήτη από τον τραγικό χαμό της 17χρονης μαθήτριας που, έπεσε από την γέφυρα του Αποσελέμη στον ΒΟΑΚ, το μεσημέρι της Πέμπτης (23/5), με τις Αρχές να εξετάζουν το σενάριο της αυτοκτονίας.
Οι Αρχές ερευνούν με προσοχή τις συνθήκες κάτω από τις οποίες το κορίτσι, που ετοιμαζόταν να δώσει Πανελλήνιες, βρέθηκε στο κενό. Οι έρευνες επικεντρώνονται στο ενδεχόμενο να είχε προηγηθεί κάποιο περιστατικό που την αναστάτωσε.
Δείτε φωτογραφίες από το σημείο της τραγωδίας:
Η μαθήτρια που σε λίγες ημέρες είχε τα γενέθλιά της, σύμφωνα με το creta24.gr, έφυγε με τα πόδια από το σχολείο της, τελειώνοντας την εξέτασή της στο πλαίσιο των ενδοσχολικών εξετάσεων, λίγο πριν πέσει από τη γέφυρα.
Τραγικές φιγούρες η μητέρα και η αδελφή της 17χρονης, οι οποίες βρέθηκαν στο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρή η μαθήτρια, απευθύνοντας έκκληση προς όποιον έτυχε να περάσει από το σημείο την ώρα του δυστυχήματος να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.
Σημειώνεται ότι στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου, μεταξύ άλλων, κλήθηκαν για να καταθέσουν καθηγητές και μαθητές του σχολείου της 17χρονης ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού μέσου, πραγματοποιήθηκε κλήση στην Αστυνομία από άτομο που είδε την 17χρονη στη γέφυρα.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.