Από το πρωί ο χώρος έξω από τα δικαστήρια παραμένει αποκλεισμένος από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς έχουν προγραμματιστεί διαδηλώσεις συλλογικοτήτων.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ υπήρξε, μάλιστα, ένταση ανάμεσα σε διαδηλωτές του ΠΑΜΕ και αστυνομικούς των ΜΑΤ με αποτέλεσμα δύο άτομα να τραυματιστούν ενώ έγιναν και δύο προσαγωγές.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.