Ηράκλειο: «Άρωμα» βεντέτας στους πυροβολισμούς σε ΙΧ στο Καστέλλι - Εκτός κινδύνου ο 23χρονος

Ηράκλειο: «Άρωμα» βεντέτας στους πυροβολισμούς σε ΙΧ στο Καστέλλι - Εκτός κινδύνου ο 23χρονος

Το θύμα φέρεται να έχει κατονομάσει τους δράστες της επίθεσης εναντίον του με τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. να τους αναζητούν στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσαράς

kriti-pirovolismoi1
Στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με διαμπερές τραύμα στην αριστερή ωμοπλάτη νοσηλεύεται ο 23χρονος που το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης δέχτηκε πυροβολισμούς ενώ κινούνταν με το όχημα του σε περιοχή του δήμου Γόρτυνας.

Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία καθώς σύμφωνα με τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έχει πειραχθεί κάποιο ζωτικό του όργανο.

Το θύμα φέρεται να έχει κατονομάσει τους δράστες της επίθεσης εναντίον του με τις δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. να τους αναζητούν στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσαράς, σύμφωνα με το cretapost.gr. H αστυνομία διερευνά τις πληροφορίες που θέλουν να εμπλέκονται συγγενικά πρόσωπα στην υπόθεση.

Μάλιστα, σύμφωνα με το neakriti.gr, οι Αρχές στρέφουν τις έρευνες για το περιστατικό στο παρελθόν του 23χρονου, καθώς πριν περίπου από ένα χρόνο ο άντρας που δέχθηκε πυροβολισμούς μαζί με τον αδερφό του κατηγορήθηκαν για απόπειρα δολοφονίας σε βάρος συγγενικού προσώπου για τα μάτια μίας γυναίκας.
Κλείσιμο
kriti-pirovolismoi
Το χρονικό

Όλα συνέβησαν μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο 23χρονος δέχθηκε πυροβολισμούς από καλάσνικοφ και από πιστόλι, με αποτέλεσμα ο νεαρός να τραυματιστεί.

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Χάρακα και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του creta24.gr, την ώρα του επεισοδίου υπήρχαν δύο οχήματα από την κάθε πλευρά, ενώ εξετάζεται εάν υπήρξε ανταλλαγή πυρών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δράστες ήταν τρεις.

Ειδήσεις σήμερα:

Πρωτομαγιά 2024: Χωρίς πλοία η χώρα, πώς θα κινηθούν τρένα, μετρό, λεωφορεία και τρόλεϊ

Έκρηξη σε βενζινάδικο στον Πειραιά: Συλληφθείς ψεκάζει τη μοτοσικλέτα του για να εξαφανίσει το DNA - Δείτε βίντεο

Τροχαίο στην Kατεχάκη: Τράκαρε μόνος του και συνέχισε ενώ το ΙΧ διαλυόταν, βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης