Τροχαίο στο Πικέρμι: Βίντεο ντοκουμέντο από το δυστύχημα στη λεωφόρο Μαραθώνος - Η στιγμή που το ΙΧ τυλίγεται στις φλόγες

Τροχαίο στο Πικέρμι: Βίντεο ντοκουμέντο από το δυστύχημα στη λεωφόρο Μαραθώνος - Η στιγμή που το ΙΧ τυλίγεται στις φλόγες

Νεκρός ο 62χρονος οδηγός - Έχασε τον έλεγχο του οχήματος και βγήκε από την πορεία του

troxaio-pikermi-xr
Φριχτό θάνατο βρήκε χθες το βράδυ ο 62χρονος οδηγός ενός ΙΧ αυτοκινήτου ο οποίος απανθρακώθηκε μέσα στο αμάξι του προτού «καρφωθεί» σε μια κολώνα ηλεκτροδότησης επί της λεωφόρου Μαραθώνος, στο ύψος του Πικερμίου.

Λίγο μετά τη 1.30 τη νύχτα, ο 62χρονος, κινούμενος με το όχημα του επί της λεωφόρου Μαραθώνος, στο ρεύμα προς Ραφήνα, έχασε- για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής- τον έλεγχο του και εξετράπη της πορείας του ενώ το αμάξι είχε τυλιχθεί στις φλόγες.

Όπως φαίνεται στα βίντεο ντοκουμέντα που παρουσιάζει το protothema.gr, το αυτοκίνητο την ώρα που φεύγει από το οδόστρωμα και ακουμπά στο κράσπεδο έχει ήδη πάρει φωτιά.

Τα βίντεο ντοκουμέντα:

Πικέρμι: Τροχαίο επί της λεωφόρου Μαραθώνος (2)
Κλείσιμο


Πικέρμι: Τροχαίο επί της λεωφόρου Μαραθώνος


Στη συνέχεια ακολουθεί μια ανεξέλεγκτη πορεία μέχρι που καρφώνεται σε μια κολώνα της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να προκληθεί ανάφλεξη.

Στο σημείο κλήθηκαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με πέντε Πυροσβέστες οι οποίοι έσβησαν τη φωτιά στο φλεγόμενο ΙΧ αφότου είχε ήδη ανασυρθεί νεκρός από αυτό ο άτυχος οδηγός του.

Ο 62χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Γεννηματάς όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του ένω προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής.

Ειδήσεις σήμερα:

Σε υψηλό 15ετίας τα ταξίδια των Ελλήνων στο εξωτερικό

Καιρός Πάσχα: Με ισχυρούς ανέμους, διακυμάνσεις θερμοκρασίας και βροχές έως και την Κυριακή

Ιδιοκτήτες ξενοδοχείου της Χαλκιδικής ήταν κατάσκοποι της Ρωσίας, υποστηρίζει ο ρωσικός ιστότοπος «The Insider»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης