Το efood φροντίζει να αναβαθμίσει την εμπειρία του ταξιδιού σου στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος»

Το efood φροντίζει να αναβαθμίσει την εμπειρία του ταξιδιού σου στο αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος»

HP_banner_efood_2

Sponsored content

Έχεις κλείσει τα εισιτήρια στη σωστή ώρα, έχεις ετοιμάσει τη βαλίτσα χωρίς άγχος για το βάρος της, έχεις φτάσει στο αεροδρόμιο σε χαλαρό ρυθμό και έχεις ήδη βρει την πύλη αναχώρησης για εκείνο το ταξίδι που ανυπομονούσες! Και κάπου εδώ.. νιώθεις την επιθυμία να απολαύσεις έναν καφέ, για να καλωσορίσεις το mood του ταξιδιού! «Δεν είναι ώρα τώρα να φύγεις από την πύλη», είναι η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό σου! «Ή μήπως τελικά δε χρειάζεται να μετακινηθείς καθόλου;» είναι η δεύτερη φευγαλέα, όταν δίπλα σου παρατηρείς το pick up point του efood και βλέπεις εκεί μπροστά, στην πύλη που αρχίζει να γεμίζει με κόσμο, έναν από τους συνταξιδιώτες σου να παραλαμβάνει έναν φυσικό χυμό.

Γρήγορα ενημερώνεσαι για τη διαδικασία! Συγκεκριμένα, χάρη στην υπηρεσία Gate Delivery powered by efood, μπορείς στην πύλη αναχώρησης (αν πετάς από τις πύλες Β, στη Σένγκεν περιοχή) να παραγγείλεις ό,τι τραβάει η όρεξή σου από επιλεγμένα καταστήματα φαγητού ή καφέ που βρίσκονται στον ευρύτερο χώρο του Αεροδρομίου, μέσα από τα ειδικά kiosks, το κινητό σου ή τα QR code και να παραλάβεις από το efood pick up point που έχεις επιλέξει, σε λίγα μόλις λεπτά.

new_efood_aerodromio_2

*Η υπηρεσία είναι αποκλειστικά διαθέσιμη για πτήσεις από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και λειτουργεί καθημερινά από τις 8:00 έως τις 20:00, ενώ τα stand «pick up points» του efood είναι ήδη εγκατεστημένα σε 14 πύλες αναχώρησης στην περιοχή Σένγκεν του Αεροδρομίου.

** Το φαγητό ή/και ο καφές μπορούν να καταναλωθούν κατά τη διάρκεια της πτήσης, εφόσον το επιτρέπει η εκάστοτε αεροπορική εταιρία.

*** Ο χρόνος παραλαβής μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με το κατάστημα.

Η συνεργασία του efood με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών απογειώνει την εμπειρία σου χαρίζοντάς σου την τέλεια ταξιδιωτική απόλαυση από τη στιγμή που θα βρεθείς στην πύλη αναχώρησής σου. Για να μην έχεις τίποτα να σκεφτείς, παρά μόνο τις ημέρες που θα περάσεις στον αγαπημένο σου προορισμό. Εμείς δεν έχουμε παρά να σου ευχηθούμε, Καλό Ταξίδι!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης