Αυτό το Πάσχα με τις αγορές μας, κερδίζουμε περισσότερα!

Αυτό το Πάσχα με τις αγορές μας, κερδίζουμε περισσότερα!

Κάνουμε τις αγορές μας με τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας και κερδίζουμε Go For More πόντους.

ethniki_go_for_generic

Sponsored content

Το Πάσχα πλησιάζει και παράλληλα αυξάνονται και τα έξοδα. Λαμπάδες για τα βαφτιστήρια, δώρα για όσους γιορτάζουν, και βέβαια τα απαραίτητα για το πασχαλινό τραπέζι μπαίνουν στη λίστα των αγορών. Τι καλύτερο λοιπόν από το να κάνουμε τα ψώνια μας και παράλληλα να βγούμε κερδισμένοι; Η Εθνική Τράπεζα φροντίζει γι΄ αυτό, με το πρόγραμμα επιβράβευσης Go For More, το οποίο μας επιβραβεύει με ακόμα περισσότερους πόντους.
Γι’ αυτό, μέχρι και τις 4 Μαΐου,σε επιλεγμένες επιχειρήσεις, θα βρούμε όσα χρειαζόμαστε ώστε να προετοιμαστούμε για το Πάσχα.
moustakas_ethniki
Έτσι, όλοι οι νονοί και νονές που αναζητάμε τον τέλειο συνδυασμό λαμπάδας και παιχνιδιών για τα βαφτιστήρια μας, μπορούμε να επισκεφθούμε τα παιχνιδάδικα Μουστάκας ή το moustakastoys.gr και να βρούμε το κατάλληλο δώρο. Εκεί μας περιμένουν αμέτρητες επιλογές που θα δώσουν χαρά στα παιδιά, ενώ εμείς θα βγούμε κερδισμένοι αφού σε κάθε αγορά με πιστωτική κάρτα της Εθνικής Τράπεζας κερδίζουμε 10% της αξίας της, σε Go For More πόντους.
hondos-cent_ethn
Αν πάλι θέλουμε κάτι διαφορετικό όπως προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης, μπαίνουμε σε ένα κατάστημα Hondos Center ή στο hondoscenter.com και βρίσκουμε το κατάλληλο δώρο για τους αγαπημένους μας αλλά και για εμάς. Και σε αυτήν την περίπτωση, κάθε φορά που κάνουμε τις αγορές μας χρησιμοποιώντας πιστωρικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας κερδίζουμε και πάλι 10% της αξίας των συναλλαγών μας σε Go For More πόντους.
ethn_go_for_image
Θέλουμε hot και μοδάτα αθλητικά είδη για να κάνουμε μια εντυπωσιακή athleisure εμφάνιση στην Ανάσταση ή στο παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία; Πάμε στα Intersport ή επισκεπτόμαστε το www.intersport.gr, όπου με τις αγορές μας σε αθλητικά είδη και αξεσουάρ, επωφελούμαστε με κέρδος 10% της αξίας της συναλλαγής, με τη χρήση πιστωτικής κάρτας της Εθνικής Τράπεζας.
image_ethn_go
Αν έχουμε σχεδιάσει τη... μεγάλη απόδραση εν όψει Πάσχα γεμίζουμε το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου με καύσιμα κίνησης, σε επιλεγμένα πρατήρια καυσίμων ΕΛΙΝ, χρησιμοποιώντας τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, και κερδίζοντας 5% της αξίας των συναλλαγών σε Go For More πόντους.

Για τα πιο μακρινά ταξίδια με κάθε αγορά εισιτηρίου AEGEAN ή Olympic Air, και όποιων πρόσθετων υπηρεσιών θέλουμε όπως επιλογή θέσης, fast track και αποσκευές έχουμε όφελος 5% σε Go For More πόντους.
masoutis_ethn
Όσο για το Πασχαλινό τραπέζι, το Go For More έχει φροντίσει να το κάνει ακόμα πιο λαχταριστό. Έως τις 4 Μαΐου με κάθε αγορά στα σούπερ μάρκετ Μασούτης ή το masoutis.gr κερδίζουμε 5% της αξίας των αγορών μας σε Go For More πόντους.

Απολαμβάνουμε εκπληκτικές πασχαλινές στιγμές, με το Go For More!

Οι προσφορές ισχύουν έως και 4/5, για συναλλαγές άνω των 30 ευρώ, με τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας στα φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα των συνεργατών.

Μάθε περισσότερα στο nbg.gr.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης