Πελάτισσα ξάφρισε ακριβό κόσμημα αλλά συνελήφθη

Πελάτισσα ξάφρισε ακριβό κόσμημα αλλά συνελήφθη

Η νεαρή δράστιδα, ταυτοποιήθηκε χάρη σε βίντεο από κάμερες της περιοχής και εντοπίστηκε τη νύχτα της ίδιας ημέρας από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ

dias
Δεν πρόλαβε να χαρεί το αξίας περίπου 1.300 ευρώ κόσμημα που είχε κλέψει από ένα κοσμηματοπωλείο στη Νέα Αλικαρνασσό στο Ηράκλειο μια 23χρονη Ελληνίδα, που μπήκε δήθεν ως πελάτισσα το πρωί της Πέμπτης και κατάφερε να το βάλει στην τσάντα της όσο απασχολούσε στον ιδιοκτήτη.

Η νεαρή δράστιδα, ταυτοποιήθηκε χάρη σε βίντεο από κάμερες της περιοχής και εντοπίστηκε τη νύχτα της ίδιας ημέρας από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που της πέρασαν χειροπέδες. Το κλεμμένο κόσμημα βρέθηκε στην κατοχή της και αποδόθηκε στον επιχειρηματία, ενώ η 23χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, που της άσκησε δίωξη για κλοπή, της όρισε δικάσιμο και την άφησε ελεύθερη.

Νεαρή ξάφρισε κοσμήματα
Δικογραφία για κλοπή σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Σιδηροκάστρου σε βάρος μίας 18χρονης γυναίκας καθώς, όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Ιανουάριο διέρρηξε ένα σπίτι σε περιοχή του Δήμου Σιντικής στις Σέρρες, από το οποίο άρπαξε διάφορα κοσμήματα συνολικής αξίας 1.200 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της ιδιοκτήτριας. Η δράστιδα δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Ειδήσεις σήμερα:

Ηθοποιός του «Breaking Bad» σκεφτόταν την αυτοκτονία πριν την επιτυχία της σειράς - Τόσο χαμηλά ήμουν, λέει

Δένδιας: Με τον «Θόλο» ο εναέριος χώρος μας θα καταστεί αδιαπέραστος - Φινλανδικό μοντέλο για τη στρατιωτική θητεία


Η ιστορία του Νικόλαου και της Τατιάνας Μπλάτνικ: Από τη γνωριμία και τον γάμο, μέχρι το άδοξο τέλος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης