Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα

Αυτή την Κυριακή μη χάσετε το Πρώτο Θέμα

Αφιερωμένο στους διάφορους τύπους μητρότητας και με εξώφυλλο την Kirsten Dunst

XRWMAmc-21_4
Ένα τεύχος αφιερωμένο στους διάφορους τύπους μητρότητας: Από τις πρώτες ημέρες της εγκυμοσύνης, μέχρι και την ενηλικίωση των παιδιών.

mc-21_4

Πώς πραγματικά βιώνουν οι γυναίκες αυτή την εμπειρία, που καθορίζει τη ζωή τους ξανά από την αρχή; Η υιοθεσία, οι δομές κρατικής μέριμνας, οι μη κυβερνητικοί οργανισμοί που συνδράμουν στο μεγάλωμα των παιδιών, ο μύθος της «κακής μητέρας», τo parenting μέσα από τα χαρακτηριστικά της νέας γενιάς και η οικογένεια του μέλλοντος μπαίνουν κάτω από τον μεγεθυντικό φακό του Marie Claire.

Στο εξώφυλλο βρίσκεται η cool μητέρα Kirsten Dunst, μία διαφορετική σταρ του Χόλιγουντ, που δίνει την πρώτη της συνέντευξη μετά από δύο χρόνια.

84-85

 
H ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο δυστοπικό blockbuster «Civil War», όπου υποδύεται μία δημοσιογράφο που καλύπτει τα γεγονότα της αιματηρής εμφύλιας σύγκρουσης που έχει ξεσπάσει στις ΗΠΑ. Με κίνδυνο της ζωής της, αναζητάει την αλήθεια και αντιμετωπίζει τις προκλήσεις μίας χώρας που διαλύεται κάτω από τα πόδια της.

94-95_2


Η μητρότητα και η γονεϊκότητα βρίσκονται στο επίκεντρο της νέας ταινίας του Αλέξανδρου Βούλγαρη, «Πολύδροσο», όπου η Βίκυ Καγιά και η Σοφία Κόκκαλη υποδύονται τη μαμά και την κόρη αντίστοιχα, θυμίζοντάς μας ότι η αγάπη και η ομορφιά ξορκίζουν τους φόβους μας.

96-97


H σχεδιάστρια Χριστίνα Κοντοβά και η κόρη της Έιντα ταξίδεψαν, για πρώτη φορά μετά την ολοκλήρωση της υιοθεσίας, εκεί όπου όλα ξεκίνησαν, στη ζεστή αγκαλιά της Ουγκάντα.

110-111


Πώς στηρίζει η Πολιτεία την οικογένεια; Πώς βοηθά τις γυναίκες να μοιραστούν ισότιμα τις υποχρεώσεις των παιδιών; Τι γίνεται στις διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες;

236-237


Το στυλ της άνοιξης αγαπά τα παστέλ χρώματα: αξεσουάρ σε φωτεινές αποχρώσεις για τις πιο λαχταριστές ενδυματολογικές συνθέσεις.

36-37

40-41


Denim overload? Ναι, παρακαλώ! Με ευέλικτα και μοντέρνα τζιν παντελόνια.

42-43_2
46-47
138-139


Υπάρχουν άγγελοι ανάμεσά μας; Η μόδα συναντά την τέχνη με φόντο τους αγγέλους και τους ποδηλάτες του Αλέκου Φασιανού στο μουσείο του σπουδαίου Έλληνα ζωγράφου.

140-141


Rage against the fashion elite: Εκρήξεις χρωμάτων και σχέδια σε αρμονία δίνουν την αίσθηση μιας διαφορετικής επανάστασης.

154-155
158-159


Το athleisure δεν ήταν ποτέ πριν τόσο κομψό. Πράσινα τοπ, μίνι αμάνικα φορέματα, total denim, μαύρη δαντέλα.

164-165
166-167


Η Καλλιόπη Χάσκα και ο Alp Ünsal υποδύονται το ζευγάρι εραστών σε ένα ελληνοτουρκικό ανέβασμα του έργου Ρωμαίος και Ιουλιέτα και μάς μιλούν για τη γενιά των σημερινών τριαντάρηδων και το τραύμα που η μια γενιά κληρονομεί στην άλλη.

126-127


Μάιος βέβαια σημαίνει εξοχή, άνθη, αρώματα. Διαλέξαμε τα πιο φρέσκα και λουλουδάτα.

206-208


Πιο φωτεινό πρόσωπο στη στιγμή; Διαλέξαμε τα ρουζ που αφήνουν ένα λαμπερό χρώμα φρεσκάδας στην επιδερμίδα.

204-205


Μπαίνουμε στο φιλόξενο σπίτι ενός εργένη που αγαπά να υποδέχεται τους φίλους του σε ένα χώρο γεμάτο από φως και αντικείμενα από τα ταξίδια του.

228-229


Marie Claire Μαΐου, ό,τι έχει σημασία για τις γυναίκες.

mc-21_4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης