Ξάφρισε 4.000 ευρώ στη Ρόδο και συνελήφθη στον Πειραιά

Ξάφρισε 4.000 ευρώ στη Ρόδο και συνελήφθη στον Πειραιά

Εντοπίστηκε ο δράστης στο λιμάνι - Δεν συνελήφθη η συνεργός του η οποία κατέχει τα κλοπιμαία

peiraias_ste_xr
Η τεχνολογία βοήθησε τους αστυνομικούς του τμήματος Νότιας Ρόδου να εξιχνιάσουν την κλοπή που έγινε την περασμένη Πέμπτη στο σπίτι ενός 92χρονου στον Ασκληπειό της Ρόδου από ένα ζευγάρι Ρομά, οι οποίοι τον απασχόλησαν και άρπαξαν 4.000 ευρώ από το πορτοφόλι που έκρυβε κάτω από το μαξιλάρι του.

Κατά την διαφυγή τους με το όχημά τους, καταγράφηκαν από την κάμερα διπλανού σπιτιού και διαπιστώθηκε ότι είχαν εκδώσει εισιτήρια για το πλοίο της γραμμής με το οποίο αναχώρησαν την ίδια ημέρα. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους της Ασφαλείας Δραπετσώνας, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στον 48χρονο άνδρα κατά την άφιξή του στο λιμάνι του Πειραιά την Παρασκευή, ενώ η γυναίκα συνεργός του δεν εντοπίστηκε και αναζητείται, καθώς φέρεται ότι έχει στην κατοχή της τα κλεμμένα χρήματα του ηλικιωμένου.

Έκλεψε δυο μηχανές και διέρρηξε Ι.Χ.

Την ώρα που οδηγούσε ένα μοτοποδήλατο το οποίο είχε κλέψει, εντοπίστηκε στον Πύργο από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας Έλληνας και συνελήφθη. Το δίκυκλο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, αλλά από την προανάκριση προέκυψε ότι ο δράστης είχε κλέψει και μια μοτοσικλέτα, ενώ την ίδια ημέρα είχε διαρρήξει και το αυτοκίνητο μιας γυναίκας από το οποίο είχε αρπάξει ένα πορτοφόλι με 150 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και τα κλειδιά του σπιτιού της. Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του δράστη, οι αστυνομικοί βρήκαν το κλεμμένο πορτοφόλι το οποίο αποδόθηκε στην κάτοχό του.

Σε μια ανεγειρόμενη οικοδομή στην Αλεξανδρούπολη τρύπωσε αθέατος ένας άνδρας και ξάφρισε το πορτοφόλι ενός οικοδόμου ο οποίος εργάζονταν σε αυτήν, το μεσημέρι της Παρασκευής. Το θύμα είδε τον δράστη να φεύγει και ειδοποίησε την Αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να βρεθεί το πορτοφόλι που είχε πετάξει σε κοντινή απόσταση, καθώς και ένα μέρος των χρημάτων που περιείχε.


Ειδήσεις σήμερα:

Είχαν δώσει «ραντεβού» για συμπλοκή στη Γλυφάδα αλλά τους πρόλαβε η ΕΛΑΣ - Προσήχθησαν 25 ανήλικοι 14-17 ετών

Στόλτενμπεργκ: Απομακρύναμε από τα κεντρικά του ΝΑΤΟ δίκτυο Ρώσων κατασκόπων

71 πυρκαγιές σε 12 ώρες - Σε ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία σε έξι περιοχές λόγω των ισχυρών ανέμων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης