Ζήτησε ελεημοσύνη και ξάφρισε κοσμήματα από ηλικιωμένο

Ζήτησε ελεημοσύνη και ξάφρισε κοσμήματα από ηλικιωμένο

Η κλοπή είχε γίνει τον περασμένο Σεπτέμβριο

astynomia
Με το πρόσχημα ότι ζητούσε ελεημοσύνη χτύπησε την πόρτα ενός ηλικιωμένου σε χωριό των Σερρών μια Ελληνίδα αλλά, μόλις εκείνος την έβαλε στο σπίτι του για να της δώσει χρήματα, εκείνη άρπαξε από ένα δωμάτιο κοσμήματα συνολικής αξίας 600 ευρώ και έγινε καπνός.

Η κλοπή είχε γίνει τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά εξιχνιάστηκε τώρα από την Ασφάλεια και σε βάρος της δράστιδας που ταυτοποιήθηκε από την έρευνα σχηματίστηκε δικογραφία και για επαιτεία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Έκαναν δυο κλοπές σε οχήματα

Μέσα σε λίγα λεπτά συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 28χρονος, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης έκλεψε μαζί με άγνωστο συνεργό του ένα κινητό τηλέφωνο από ένα ανασφάλιστο όχημα σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ευρώτα. Το κλεμμένο κινητό βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του, ενώ από την προανάκριση προέκυψε πως οι δράστες είχαν διαπράξει ακόμη μια κλοπή σε όχημα, στις 21 Μαρτίου και ερευνάται αν εμπλέκονται και σε άλλη περίπτωση.

Ειδήσεις σήμερα:

Άγιοι Ανάργυροι: Επικαλείται χρόνια ψυχικά νοσήματα και νοσηλείες ο δολοφόνος της Κυριακής - Τι αναφέρει στο υπόμνημά του

Κίνδυνος ανάφλεξης: Με το όπλο παρά πόδα το Ισραήλ για ενδεχόμενη επίθεση από το Ιράν - «Αν το κάνουν, θα τους πληγώσουμε»

Ο επικός διάλογος ηλικιωμένης με τον Κασσελάκη στην Κρήτη: «Καμία καθυστέρηση στα νοσοκομεία» - Απόλαυση, σχολιάζει ο Άδωνις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης