Μαγνησία: Ηλικιωμένη παγίδευσε τρεις απατεώνες στον Αλμυρό

Μαγνησία: Ηλικιωμένη παγίδευσε τρεις απατεώνες στον Αλμυρό

Κράτησε την ψυχραιμία της και προσποιήθηκε ότι θα πλήρωνε το μεγάλο ποσό που της ζήτησαν, αλλά τηλεφώνησε στην Αστυνομία 

phone_scam
Κράτησε την ψυχραιμία της μια ηλικιωμένη στον Αλμυρό Μαγνησίας, όταν ένας άγνωστος επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της το μεσημέρι της Τρίτης παριστάνοντας τον αστυνομικό και της ζήτησε 70.000 ευρώ για να αποφύγει την φυλακή συγγενικό της πρόσωπο που δήθεν προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο.

Η γυναίκα προσποιήθηκε ότι θα πλήρωνε το μεγάλο ποσό, αλλά τηλεφώνησε στην Αστυνομία ενώ την ίδια στιγμή έπαιρνε οδηγίες για την παράδοση των χρημάτων από τον άγνωστο δράστη. Η άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών του τοπικού τμήματος είχε ως αποτέλεσμα να εντοπίσουν τρεις Έλληνες ηλικίας 21, 23 και 50 χρόνων που έφτασαν στο σπίτι της ηλικιωμένης με το αγροτικό φορτηγάκι ιδιοκτησίας του ενός και της ζήτησαν να βάλει τα χρήματα μέσα σε μια σακούλα και να τα πετάξει από το μπαλκόνι.

Μόλις παρέλαβαν την σακούλα, συνελήφθησαν και κατασχέθηκαν το όχημα που χρησιμοποιούσαν και τέσσερα κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή τους. Οι δράστες οδηγήθηκαν στο τμήμα Αλμυρού για προανάκριση και σε βάρος τους, καθώς και του άγνωστου μέχρι στιγμής συνεργού τους, σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου.






Ειδήσεις σήμερα:

Μηνύματα συσπείρωσης και θετική ατζέντα ως τις ευρωκάλπες για τη ΝΔ - Συνέδριο «κομματικού πατριωτισμού»

Ερωτικό το κίνητρο πίσω από τα μαχαιρώματα στην Κέρκυρα - Βίντεο από τη στιγμή της συμπλοκής των μαθητών

Στους 25 βαθμούς σήμερα ο υδράργυρος - Πού αναμένονται βροχές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης