Σε κλίμα κατάνυξης και με πλήθος πιστών πραγματοποιείται η περιφορά του Επιταφίου του Ιερού Ναού Αγίου Μηνά, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Η πένθιμη πομπή, ξεκίνησε όπως κάθε χρόνο λίγο πριν τις 5 το απόγευμα, με τους πιστούς να ψάλλουν το «Ω γλυκύ μου έαρ» υπό τους ήχους της μπάντας της αστυνομίας και των φιλαρμονικών της Καλαμαριάς και του Σώματος Προσκόπων Νεάπολης, ενώ κορίτσια ραίνουν με λουλούδια τον Επιτάφιο.
Η πρώτη περιφορά του Επιταφίου που πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε κεντρικούς δρόμους της πόλης, προκειμένου να μπορέσουν να ακολουθήσουν έμποροι και εργαζόμενοι, γίνεται χοροστατούντος του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Φιλόθεου και το «παρών» δίνουν στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης και βουλευτές της Θεσσαλονίκης.
Εκτός από τον κόσμο που ακολουθεί την πομπή, εκατοντάδες πολίτες συγκεντρώθηκαν στην Τσιμισκή προκειμένου να παρακολουθήσουν την περιφορά του Επιταφίου.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς