Το νέο εξειδικευμένο προϊόν της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική για τις επιχειρήσεις που χρειάζονται άμεσα εγγυητικές επιστολές

Το νέο εξειδικευμένο προϊόν της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική για τις επιχειρήσεις που χρειάζονται άμεσα εγγυητικές επιστολές

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική στέκεται αρωγός στις προσπάθειες των ελληνικών επιχειρήσεων να συνεχίσουν την αναπτυξιακή τους πορεία

grafeio-europi

Sponsored Content

Η δυναμική είσοδος των ασφαλιστικών εταιρειών πέραν των τραπεζών στην έκδοση εγγυητικών επιστολών (σύμφωνα με το άρθρο 302 του νόμου 4412/2016) αλλάζει ριζικά το τοπίο προς όφελος των επιχειρήσεων.

Υπό τις νέες αυτές συνθήκες και με δεδομένη την πορεία ανάκαμψηs της ελληνικής οικονομίας, κάθε εταιρεία είναι απαραίτητο να έχει ένα σταθερό, έμπιστο πάροχο εγγυήσεων που θα της προσφέρει την κατάλληλη λύση εύκολα και χωρίς καθυστερήσεις. Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, έχοντας εδραιώσει μία καταξιωμένη παρουσία στον ασφαλιστικό κλάδο, αποτελεί την πιο αξιόπιστη και φερέγγυα επιλογή καθώς διαθέτει άδεια του Ασφαλιστικού Κλάδου Εγγυήσεων από ιδρύσεώς της και παρέχει τη ζητούμενη ασφάλεια στους δικαιούχους των εγγυητικών επιστολών εξασφαλίζοντας στις φερέγγυες επιχειρήσεις μία εναλλακτική πηγή εγγυοδοσίας.

1

Με το νέο ασφαλιστικό της προϊόν, την ΕΥΡΩΕΓΓΥΗΤΙΚΗ SURETY BOND, η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική ενισχύει τη ρευστότητα των επιχειρήσεων καθώς το κόστος της έκδοσης της εγγυητικής επιστολής, καταχωρείται ως έξοδο και δεν επιβαρύνει την καθαρή θέση της εταιρείας. Καλύπτει δε τα εξής είδη των εγγυητικών επιστολών:

1. Συμμετοχής
2. Καλής Εκτέλεσης
Κλείσιμο
3. Ανάληψης Προκαταβολών

4. Καλής Πληρωμής

5. Τουριστικών Γραφείων

PAN_0021_copy
Ο κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική
Άμεση εξυπηρέτηση σε λιγότερο από 24 ώρες
Με την ΕΥΡΩΕΓΓΥΗΤΙΚΗ SURETY BOND η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική εγγυάται άμεση εξυπηρέτηση που χαρακτηρίζεται από ταχύτητα στην παροχή λύσεων και μεγάλη ευελιξία. Ο σχεδιασμός της βέλτιστης δυνατής λύσης ολοκληρώνεται με απλό τρόπο σε 24 μόλις ώρες μετά την διαδικασία αξιολόγησης, ενώ οι ήδη υπάρχοντες πελάτες μπορούν να εξυπηρετηθούν ακόμα πιο άμεσα.

Εξατομικευμένη τιμολόγηση
Επιπλέον, εξασφαλίζεται προνομιακή τιμολόγηση ανάλογα με την οικονομική φερεγγυότητα της εκάστοτε επιχείρησης σε συνδυασμό με την επάρκεια των εξασφαλίσεων που παρέχονται.

Υψηλή φερεγγυότητα
Ένα ακόμη σημείο υπεροχής του ασφαλιστικού προϊόντος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική είναι και η υψηλή φερεγγυότητα. Με τον σχετικό δείκτη να αγγίζει το 221,45% κατά την 30/09/2023 η εταιρεία κατατάσσεται στις υψηλότερες θέσεις σε δείκτη κάλυψης της Κεφαλαιακής Απαίτησης Φερεγγυότητας (SCR ratio) στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά, γεγονός που καταδεικνύει το κύρος και την αξιοπιστία της.

Εγγυημένη ασφάλεια
Ταυτόχρονα, στα ισχυρά πλεονεκτήματα της ΕΥΡΩΕΓΓΥΗΤΙΚΗ SURETY BOND συγκαταλέγονται και οι αξιόλογες συνεργασίες της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική με Διεθνείς Αντασφαλιστικούς Οίκους με βαθμό αξιολόγησης τουλάχιστον A, οι οποίοι με το υψηλό τους capacity στηρίζουν το προϊόν και συμμετέχουν στην άμεση κάλυψη των αποζημιώσεων.


Οι κλάδοι που μπορούν να επωφεληθούν

Το προϊόν ΕΥΡΩΕΓΓΥΗΤΙΚΗ SURETY BOND είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση για την οικονομική διασφάλιση των συναλλαγών των επιχειρήσεων με το Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα και μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες των επιχειρήσεων, από κάθε κλάδο οικονομικής δραστηριότητας όπως: εταιρείες Πληροφορικής, εταιρείες Εκπαίδευσης, Συμβουλευτικές και Διαφημιστικές εταιρείες, Κατασκευαστικές και Τεχνικές εταιρείες, εταιρείες Ενέργειας και Τουριστικές Επιχειρήσεις, εταιρείες Αναλώσιμων – Catering , εταιρείες Καθαρισμού καθώς και εμπορικές εταιρείες Ηλεκτρικών Συσκευών.

Με εξειδικευμένα νέα προϊόντα, όπως η ΕΥΡΩΕΓΓΥΗΤΙΚΗ SURETY BOND, η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική η οποία πρωταγωνιστεί στις ασφαλίσεις μεγάλων βιομηχανικών και εμπορικών κινδύνων με το πολύ αξιόπιστο και συνάμα δυναμικό brand name, στέκεται αρωγός στις προσπάθειες των ελληνικών επιχειρήσεων να συνεχίσουν με επιτυχία την αναπτυξιακή τους πορεία, συμβάλλοντας παράλληλα στη δημιουργία ευκαιριών για περαιτέρω ανάπτυξη της ασφαλιστικής αγοράς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης