Η Σαρακοστή θέλει αγνά υλικά και παραδοσιακές συνταγές

Η Σαρακοστή θέλει αγνά υλικά και παραδοσιακές συνταγές

Η ΚΡΗΤΙΚΟΣ φέρνει κάθε μέρα στο τραπέζι μας, όλον τον πλούτο και το άρωμα της ελληνικής γης.

kedriki

Sponsored content

Όπως όλοι ξέρουμε, η σωστή και ισορροπημένη διατροφή είναι η βάση της καλής υγείας, μια καθημερινή συνήθεια που πρέπει να την ακολουθούμε πιστά, ακόμα και στις ημέρες της νηστείας. Ειδικά όταν η νηστεία έχει μεγάλη διάρκεια, όπως αυτή της Σαρακοστής, έχουμε έναν λόγο παραπάνω για να τρώμε σωστά και υγιεινά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να στερηθούμε τη γεύση, αφού η παραδοσιακή ελληνική κουζίνα μας δίνει μια τεράστια γκάμα συνταγών και γευστικών πρώτων υλών.
BANNER_1360Χ764_1
Για ένα πλούσιο σαρακοστιανό τραπέζι γεμάτο παραδοσιακές συνταγές εμπνευσμένες από τον τόπο μας και τη μεσογειακή διατροφή, επισκεπτόμαστε τα super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ, και η Σαρακοστή δεν θα είναι πια ίδια. Κάθε μέρα και σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, μέσα από το δίκτυο του ΚΡΗΤΙΚΟΥ που απαριθμεί περισσότερα από 450 καταστήματα βρίσκουμε ότι λαχταράμε και ακόμα περισσότερα: γλυκές και αλμυρές συνταγές, τα πιο ποιοτικά υλικά, ασυναγώνιστες τιμές και πάνω από όλα τους ανθρώπους της ΚΡΗΤΙΚΟΣ που είναι πάντα έτοιμοι να μας εξυπηρετήσουν με χαρά και μεράκι για να έχουμε μια μοναδική αγοραστική εμπειρία.
BANNER_1360Χ764_3
BANNER_1360Χ764
Καθώς η «νηστίσιμη» εκδοχή της Μεσογειακής Διατροφής, περιέχει δημητριακά, λαχανικά, όσπρια και θαλασσινά, στα supermarket ΚΡΗΤΙΚΟΥ αλλά και online θα ανακαλύψουμε τα καλύτερα σαρακοστιανά – και όχι μόνο – προϊόντα, σε τεράστια ποικιλία και μοναδικές προσφορές: θαλασσινά σε μεγάλη ποικιλία, χαλβά, όσπρια, ζυμαρικά, ελιές, ταραμά, ντολμαδάκια γιαλαντζί, τουρσιά, νηστίσιμες σαλάτες, τουρσιά και πολλά ακόμα νηστίσιμα προϊόντα. Ακόμη, χαλβάς και ταχίνι σε διάφορες γεύσεις, ξηροί καρποί με μέλι, παστέλια, κομπόστες, αποξηραμένα φρούτα ή παρασκευάσματα με αλεύρι και μέλι ή ζάχαρη για μια γλυκιά Σαρακοστή. Αγαπημένες παραδοσιακές γεύσεις που χωρίς αυτές δεν γίνεται να ευχαριστηθούμε το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας.
Κλείσιμο
BANNER_1360Χ764_2
Όσο για τη νηστεία της Σαρακοστής, είναι βέβαιο ότι θα γίνει μια μοναδική εμπειρία γαστρονομίας με τους «Θησαυρούς της Ελλάδας» που είναι αγνά προϊόντα από προσεκτικά επιλεγμένους Έλληνες παραγωγούς. Δοκιμάζουμε υπέροχες χυλοπίτες Πηλίου και Μετσόβου, πλιγούρι Θράκης, Φασόλια γίγαντες Καστοριάς, παξιμάδια λαδιού Κυθήρων, ντακάκι κρίθινο Κρήτης, τραχανά γλυκό ή ξινό Κορίνθου και Λαμίας, μέλι θυμαρίσιο Κρήτης και μέλι βελανιδιάς Καρπενησίου, μαρμελάδες Μεσσηνίας, Λακωνίας και Ηλείας, κουλουράκια Χανίων και γλυκά κουταλιού Άρτας, Έδεσσας και Βόλου. Γευστικοί διατροφικοί θησαυροί που τα super market ΚΡΗΤΙΚΟΣ φροντίζουν να βρίσκουμε κάθε μέρα δίπλα μας, σε κάθε κατάστημα. Επιπλέον θα βρούμε και πολλά άλλα επώνυμα προϊόντα, αλλά και ιδιωτικής ετικέτας «επιλογή μου» που θα γεμίσουν το σαρακοστιανό τραπέζι πάντα με φροντίδα και σεβασμό στην παράδοση.
BANNER_geniki_1360Χ764
Εκτός όμως από τις εκλεκτές πρώτες ύλες και τις γευστικές προτάσεις, στο site kritikos-sm.gr μπορούμε να ανακαλύψουμε αγαπημένες συνταγές τη Νεκταρία Κοκκινάκη, νηστίσιμες ή όχι, κλασικές ή πρωτότυπες. Δοκιμάζουμε Ρεβίθια στο φούρνο με μελιτζάνες, Σαλάτα με μαυρομάτικα και παντζάρια, Αρακάς με χταπόδι, Ψητές μελιτζάνες με σος από ταχίνι, Καλαμάρια με φασόλια μαυρομάτικα, Φάβα με χταπόδι, αλλά και πολλές ακόμη. Αυτή τη Σαρακοστή επιμένουμε ΚΡΗΤΙΚΟΣ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης