Πάρος: Είχε καταδικαστεί δυο φορές για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών

Πάρος: Είχε καταδικαστεί δυο φορές για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών

Δεν κατέβαλε οφειλές στο δημόσιο

astynomia
"Ξεχνούσε" να καταβάλει εργοδοτικές εισφορές και είχε καταδικαστεί δυο φορές γι' αυτό ένας 50χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εξακολουθούσε να κυκλοφορεί ελεύθερος στην Πάρο, ώσπου συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και οδηγήθηκε σε σωφρονιστικό κατάστημα, με εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Σε βάρος του φυγόποινου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις για παραβίαση του εργατικού νόμου και για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών, με τις οποίες του είχαν επιβληθεί φυλάκιση ενός έτους και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ για την πρώτη και ποινή φυλάκισης οκτώ ετών και τεσσάρων μηνών μαζί με χρηματική ποινή 10.100 ευρώ για την δεύτερη.

Δεν κατέβαλε οφειλές στο δημόσιο

Στην Σαντορίνη συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας ένας 49χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για μη καταβολή χρεών προς το δημόσιο, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης ενός έτους και πέντε μηνών. Ο φυγόποινος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Σε περιοχή της Αργολίδας συνελήφθη ένας Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών το οποίο διέτασσε την σύλληψή του για υπεξαίρεση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, που έδωσε εντολή να μεταχθεί στις φυλακές.

Κλείσιμο
Συνελήφθη στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 36χρονος Έλληνας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ναυπλίου με την οποία είχε καταδικαστεί για κλοπή. Ο φυγόποινος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.


Ειδήσεις σήμερα:

Επικοινωνιακό Βατερλώ για το παλάτι με την πειραγμένη φωτογραφία της Κέιτ - Το πρόσωπο που ίσως «γυρίσει την παρτίδα»

Θρίλερ με τον θάνατο της 26χρονης πορνοστάρ Σοφία Λεόνε - Ερευνούν το ενδεχόμενο δολοφονίας

Με Ζωή Κωνσταντοπούλου από τα παλιά έκλεισαν οι εργασίες της εξεταστικής για τα Τέμπη - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης