Έντονο επεισόδιο προκλήθηκε στο
Άργος για μια προσπέραση, με γυναίκα οδηγό να καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό της από οδηγό άλλου αυτοκινήτου.
Σύμφωνα με όσα είπε το θύμα στο Mega, οδηγούσε σε δρόμο του Άργους, με συνοδηγό την αδερφή της.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czlx1wvhf261)
«
Αυτός ήταν γύρω στα 100 μέτρα πίσω μας. Βγάζουμε φλας να κάνουμε προσπέραση και ξαφνικά είναι δίπλα μας και πατάει κόρνα. Ακυρώσαμε την προσπέραση, πατήσαμε φρένο και μπαίνουμε πίσω από το όχημα. Κάνουμε προσπέραση, σταματήσαμε στο στοπ, κάνει στο πλάι αυτός, περνάει από δίπλα μας και του λέμε ''τι θα κάνεις; Θα μας σκοτώσεις;''», υποστήριξε η οδηγός του οχήματος.
Στη συνέχεια ο οδηγός του οχήματος τους έκανε προσπέραση και τους έκλεισε τον δρόμο, όπως ισχυρίζονται οι δύο γυναίκες, και κατέβηκε από το όχημά του κρατώντας στα χέρια με ένα κλομπ.
«Με χτύπησε. Δεν με χτύπησε με ροπαλιές, ήξερε να μην αφήσει σημάδι. Το ρόπαλο το έμπηξε στην κοιλιά και με χτύπησε στο στήθος», είπε η συνοδηγός.
Όπως υποστήριξε η ίδια, μετά την επίθεση, ο οδηγός της είπε «έχε χάρη που ξέρω τον πατέρα σου, αλλιώς θα σε… εδώ».
«Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος, γιατί έχουμε μάθει και από άλλους ότι έχει επιτεθεί σε άλλους», ισχυρίστηκε η καταγγέλουσα.
Καταγγέλλει επίσης πως κανείς δεν την βοήθησε και πως ο θύτης της είπε «είδες; κανείς δεν σε βοήθησε, τώρα τι θα κάνεις;».
Από την πλευρά του ο καταγγελλόμενος ισχυρίστηκε ότι επιχείρησε να προσπεράσει όμως το άλλο αυτοκίνητο κόντεψε να πέσει πάνω του.
Τότε άνοιξε πολύ προς τα αριστερά με αποτέλεσμα να κινδυνεύσει να πέσει πάνω σε δέντρα. Υποστηρίζει πως σταμάτησε γιατί ταράχτηκε. Την ίδια στιγμή, υποστηρίζει ότι σταμάτησε και το άλλο αυτοκίνητο, με την οδηγό να τον βρίζει.