Safari Sun: Χρώμα της Χρονιάς από την Vitex για το 2024

Safari Sun: Χρώμα της Χρονιάς από την Vitex για το 2024

Κάντε το εικόνα, κάντε το χρώμα. Αφήστε τη φαντασία σας να ταξιδέψει όσο φτιάχνουμε μαζί το ιδανικό «φόντο» ζωής για ολόκληρο το 2024

Proto_Thema_Coty24_Andvertorial

Sponsored Content

Ας κλείσουμε τα μάτια και ας ταξιδέψουμε νοητά στην Κένυα. Καθώς ο ήλιος δύει όλα λούζονται με ένα χρυσαφένιο φως και ένα ζεστό αεράκι μας χαϊδεύει το πρόσωπο. Έχουμε περάσει τη μέρα μας κάνοντας φωτογραφικό «σαφάρι» και παρατηρώντας τα πανέμορφα ζώα της σαβάνας στο φυσικό τους περιβάλλον. Η άγρια ζωή της Κένυας δίνει ενέργεια στο τοπίο και το μυαλό μας γεμίζει από απίστευτες εικόνες με μια ιδιαίτερη παλέτα χρωμάτων. Κυριαρχούν το πράσινο κι εκείνο το μαγικό χρώμα της άμμου που είναι ταυτόχρονα ιδιαίτερο και ουδέτερο αλλά οπωσδήποτε όχι αδιάφορο, καθώς δημιουργεί αντιθέσεις και τονίζει απαλά όλες τις λεπτομέρειες της κενυάτικης Φύσης.

Με μια αίσθηση πληρότητας συνεχίζουμε το νοητό μας ταξίδι και βρισκόμαστε στους επόμενους «προορισμούς» μας. Είναι το Αιγαίο, η Νάξος, η Λήμνος, η Κρήτη, η Χαλκιδική. Διαλέγουμε την αγαπημένη μας παραλία και νιώθουμε τα πέλματά μας να βυθίζονται στην άμμο. Ο παφλασμός των κυμάτων που σκάνε στην ακρογιαλιά μας γεμίζει γαλήνη, ενώ το μπλε της θάλασσας και του ουρανού γεμίζει τα μάτια μας. Η ζέστη του καλοκαιριού «σβήνει» με μια βουτιά στο νερό και η αμμουδιά μας περιμένει για χαλάρωση και ανεμελιά.

0248-Safari_Sun__1_
Επιστρέφουμε στο καταφύγιό μας, το σπίτι μας, έχοντας πάρει γερές δόσεις έμπνευσης. Ήμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε χρώμα στο σκηνικό της ζωής μας. Να το ανανεώσουμε και να το επαναπροσδιορίσουμε. Οι τοίχοι είναι άδειοι, τα έπιπλα καλυμμένα, πολλές εφημερίδες προστατεύουν το πάτωμα. Στην άκρη του δωματίου βρίσκεται μια σκάφη χρώματος, ρολά για βάψιμο, ένα κοντάρι και 2 κουτιά Vitex Care απόχρωση Safari Sun με κωδικό 0248.

Ξαφνικά ο χώρος γεμίζει με μάστορες, επαγγελματίες, γνώστες του αντικειμένου και των μυστικών της βαφής εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Ανοίγουν τα κουτιά της Vitex και ξεκινούν το φρεσκάρισμα του σπιτιού μας. Μα τι ωραίο που γίνεται!
Δεν είναι τυχαίο που η Vitex επέλεξε το Safari Sun ως το «Χρώμα του 2024». Στόχος της είναι να υπενθυμίσει και να φέρει στο σπίτι μας και στους χώρους που ζούμε και λειτουργούμε, μια χαρακτηριστική απόχρωση της Φύσης ως πρόταση ανανέωσης αλλά και υπενθύμιση για την ανάγκη να κινηθούμε προς τη βιωσιμότητα.

Vitex_COTY_24_1
Κλείσιμο

Με έμπνευση από τη Φύση
Η καθημερινότητά μας, συχνά είναι «βαμμένη» με ένταση, θόρυβο και περισπασμούς. Η ηρεμία, η χαλάρωση αλλά και η δημιουργικότητα παραγκωνίζονται, συμπαρασύροντας την αισθητική, τις όμορφες εικόνες, τους φυσικούς ήχους.
Το Safari Sun που επιλέγει για το 2024 η Vitex, είναι ένα καλαίσθητο χρώμα, που «κλείνει το μάτι» στις εξωτερικές και εσωτερικές επιφάνειες χαρίζοντάς τους μια ζεστή, γήινη όψη η οποία λειτουργεί αυτόνομα και με άποψη. Ταυτόχρονα όμως, αποτελεί εξαιρετική βάση για τολμηρούς συνδυασμούς όπως το πράσινο, το μπλε κι άλλες έντονες αποχρώσεις, ή δημιουργεί έναν «ζεν» αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τους τόνους του λευκού και του γκρι. Πρόκειται δηλαδή για μια απόχρωση που συντροφεύει μια μεγάλη παλέτα συμπληρωματικών χρωμάτων, και αναδεικνύει οποιοδήποτε αρχιτεκτονικό στυλ καθώς ταιριάζει άψογα με διάφορες τεχνοτροπίες. Είναι σύγχρονο, φρέσκο, κομψό και ιδιαίτερο.

Είτε είμαστε της σχολής DIY (Do it Yourself), είτε προτιμούμε τους επαγγελματίες ή ακόμη κι αν είμαστε οι ίδιοι/ες επαγγελματίες της δόμησης και της διακόσμησης, η Vitex για το 2024 μας καλεί να τολμήσουμε μια αλλαγή. Να αφουγκραστούμε τη Φύση, να εμπνευστούμε από την παλέτα της και τους σοφούς συνδυασμούς της, να χαρούμε και να απολαύσουμε το χρώμα Safari Sun.

0248-Safari_Sun__2_

Αισθητική αλλά και πρακτική αξία
Η κλιματική κρίση έχει βάλει στις ζωές μας πιο έντονα την υγρασία, τη ζέστη, την ηλιακή ακτινοβολία και τα έντονα καιρικά φαινόμενα, ανεξαρτήτως εποχής. Ακριβώς γι’ αυτό, η ερευνητική ομάδα της εταιρείας συλλέγει διαρκώς δεδομένα με σκοπό την εξέλιξη, βελτίωση και προσαρμογή των χρωμάτων της Vitex, στα νέα δεδομένα, τις απαιτήσεις και τις σύγχρονες ανάγκες της εποχής μας. Όλα τα χρώματα της βεντάλιας Global Exterior της Vitex παρέχουν τη μέγιστη προστασία στις αποχρώσεις και υψηλή ανθεκτικότητα σε βάθος χρόνου.

Για το 2024 λοιπόν επιλέγουμε Safari Sun και χρωματίζουμε τη ζωή μας. Δική μας η παλέτα, δικά μας και τα πινέλα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης