Η Αστυνομία ματαίωσε συμπλοκή μεταξύ χούλιγκαν στην Ιεράπετρα

Η Αστυνομία ματαίωσε συμπλοκή μεταξύ χούλιγκαν στην Ιεράπετρα

Το «ραντεβού» των 30 νεαρών οπλισμένων με σιδερογροθιές, κατσούνες και κατσαβίδια αποφεύχθηκε χάρη στην έγκαιρη κινητοποίηση των Αρχών

peripoliko_mera_art
Ραντεβού για συμπλοκή με αφορμή αθλητική συνάντηση έδωσαν το βράδυ της Δευτέρας ομάδες περίπου 30 νεαρών οπλισμένων με σιδερογροθιές, κατσούνες και κατσαβίδια σε περιοχή του δήμου Ιεράπετρας, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στις τοπικές αστυνομικές υπηρεσίες.

Η σύρραξη αποφεύχθηκε χάρη στην έγκαιρη κινητοποίηση των αστυνομικών της Ασφάλειας Αγίου Νικολάου, που είχαν πληροφορηθεί για τις προθέσεις των νεαρών στο πλαίσιο ερευνών για την αντιμετώπιση περιστατικών βίας και οργάνωσαν επιχείρηση με την συμμετοχή ανδρών της Ασφαλείας Ιεράπετρας και του Τ.Α.Ε. Λασιθίου.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, συνελήφθησαν τρεις Έλληνες στην κατοχή των οποίων κατασχέθηκαν δύο σιδερογροθιές, μια κτηνοτροφική ράβδος και ένας ακόμη που είχε πάνω του ένα κατσαβίδι. Οι τέσσερις νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ προσήχθησαν ακόμη οκτώ άτομα που αφέθηκαν ελεύθερα στη συνέχεια.

Συλλήψεις για επεισόδια σε ερασιτεχνικό αγώνα

Στο 87ο λεπτό διακόπηκε ένας αγώνας των play off στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Σερρών για επεισόδια σε βάρος του διαιτητή, το απόγευμα του Σαββάτου. Ενώ η φιλοξενούμενη ομάδα προηγείτο με 7-1, ένας 19χρονος ποδοσφαιριστής απείλησε τον διαιτητή ενώ ένας 21χρονος τον εξύβρισε και βιαιοπράγησε σε βάρος του. Ο διαιτητής αποχώρησε στα αποδυτήρια όπου, σύμφωνα με την καταγγελία του, τον απείλησε ένας 23χρονος και τον εξύβρισε ένας 57χρονος.

Κλείσιμο
Οι δυο τελευταίοι συνελήφθησαν, ενώ οι δύο πρώτοι πρόλαβαν να διαφύγουν για να αποφύγουν το αυτόφωρο. Και για τους τέσσερις σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί αθλητισμού, βιαιοπραγία, εξύβριση και απειλή και οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.







Ειδήσεις σήμερα:

Οι δύο πυροτεχνουργοί, ο αρχηγός και ο ρόλος των φυλακών - Πού στρέφονται οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής

«Έμφραγμα» στους δρόμους, λόγω της απεργίας - Με μεγάλο μποτιλιάρισμα Κηφισός, Κηφισίας και κέντρο

Όλα τα σενάρια και τα ονόματα για τον ανασχηματισμό στον ΣΥΡΙΖΑ: Μεταξύ Kasselistas και «τρόικας» οι αλλαγές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης