Επεισόδια στου Ρέντη: Στο μικροσκόπιο τρεις χούλιγκαν που είχαν τα «κλειδιά» της αποθήκης με τις φωτοβολίδες και τις μολότοφ

Επεισόδια στου Ρέντη: Στο μικροσκόπιο τρεις χούλιγκαν που είχαν τα «κλειδιά» της αποθήκης με τις φωτοβολίδες και τις μολότοφ

Οι αστυνομικοί στρέφουν την προσοχή τους και στο αυτοκίνητο που μετέφερε τις ναυτικές φωτοβολίδες και τις μολότοφ στην αποθήκη στο κλειστό στου Ρέντη

dna-astynomikos-arthrou
Εξονυχιστικές είναι οι έρευνες των Αρχών για τα επεισόδια στου Ρέντη που οδήγησαν στον θανάσιμο τραυματισμού του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Οι έρευνες αναμένεται να ολοκληρωθούν στα τέλη Ιανουαρίου και όπως ενέφερε νωρίτερα ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς χώρους φαίνεται να εστιάζουν την προσοχή τους σε τρία άτομα που είχαν τα κλειδιά της αποθήκης του οπλοστασίου των χούλιγκαν, απ’ όπου και πήραν τις φωτοβολίδες και τις βόμβες μολότοφ.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, από τις μέχρι τώρα έρευνες, τα τρία αυτά άτομα φέρεται να είναι ανάμεσα στους 4-5 καθοδηγητές των νέων χούλιγκαν.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cy10hnm84q81)
Κλείσιμο

Στη συγκεκριμένη αποθήκη εντοπίστηκαν, μεταξύ άλλων, πανό, ναυτικές φωτοβολίδες, καθώς και βόμβες μολότοφ και φέρονται να μεταφέρθηκαν με αυτοκίνητο στο κλειστό γυμναστήριο στου Ρέντη.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν επίσης ότι γνωρίζουν το όχημα (χρώμα και μέρος της πινακίδας του) με το οποίο έγινε η μεταφορά, όπως και το δρομολόγιο που έκανε μέχρι το κλειστό, όπου διεξαγόταν ο αγώνας βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Στο πλαίσιο της εξελισσόμενης έρευνας οι αρμόδιοι αξιωματικοί αναμένεται να καλέσουν για κατάθεση περισσότερα από 100 άτομα, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, που έχουν ταυτοποιηθεί ότι βγήκαν από το κλειστό γυμναστήριο στου Ρέντη και συμμετείχαν στα επεισόδια.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο ΟΑΣΑ προειδοποιεί για πλαστή σελίδα στο Facebook που δήθεν πουλά την ετήσια κάρτα του έναντι 2 ευρώ

Νέες αποκαλύψεις για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι - Γυναίκες από εφαρμογή γνωριμιών του έκαναν «ντελίβερι» χάπια και φάρμακα


Μάσκες, εμβόλια και μέτρα ατομικής προστασίας συστήνει ο ΕΟΔΥ μετά την έξαρση των κρουσμάτων γρίπης και κορωνοϊού
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης