Οι κάμερες αποκάλυψαν τον σεσημασμένο διαρρήκτη

Οι κάμερες αποκάλυψαν τον σεσημασμένο διαρρήκτη

Ο δράστης συνελήφθη, αναζητούνται οι συνεργοί του

diariktis
Η αξιοποίηση του υλικού από κάμερες ασφαλείας βοήθησε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας να εξαρθρώσουν μια σπείρα που είχε διαρρήξει τρία σπίτια στην Ηλεία τον περασμένο Οκτώβριο και να ταυτοποιήσουν ένα νεαρό με πλούσιο παρελθόν σε ληστείες, κλοπές και άλλα σοβαρά αδικήματα.

Ο 21χρονος κακοποιός, μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών του, είχαν διαρρήξει το σπίτι ενός ηλικιωμένου στην περιοχή Κεραμιδιά και είχαν κλέψει 90 ευρώ και μια χρεωστική κάρτα και άλλο ένα σπίτι στην κοινότητα Χάβαρι απ' όπου έκλεψαν κοσμήματα αξίας 5.000 ευρώ, ενώ εισέβαλαν και σε ένα σπίτι στην Αμαλιάδα αλλά δεν βρήκαν κάτι για να κλέψουν.

Σε βάρος του 21χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα κατά συναυτουργία και οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες για να ταυτοποιήσουν τους συνεργούς του και να εξιχνιάσουν τυχόν άλλες κλοπές.

Προσπάθησαν να διαρρήξουν σπίτι

Το σπίτι μιας γυναίκας στην Τρίπολη αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ένας 31χρονος Έλληνας μαζί με άγνωστους συνεργούς του, το βράδυ της Παρασκευής, όμως έγιναν αντιληπτοί και προσπάθησαν να διαφύγουν με ένα όχημα. Ο 31χρονος άφησε σε άγνωστο σημείο τους υπόλοιπους, αλλά λίγο αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που διαπίστωσαν ότι οδηγούσε το όχημα χωρίς να διαθέτει αδεία ικανότητας οδήγησης. Στην Ασφάλεια όπου προσήχθη, σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για απόπειρα κλοπής και παράβαση του Κ.Ο.Κ. και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

Ειδήσεις σήμερα:

Οι σταρ των τηλεπαιχνιδιών - Ποιοι ετοιμάζουν τις ερωτήσεις και ποιοι έχουν ρόλο-κλειδί

Κλεφτοπόλεμος Κασσελάκη με Παππά και Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Πολυχρονόπουλος έβγαζε κάρτες σε άστεγους και ναρκομανείς, καταγγέλλει πρώην εθελόντρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης