Έκλεβε καύσιμα οπλισμένος με taser και μαχαίρι

Έκλεβε καύσιμα οπλισμένος με taser και μαχαίρι

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος 

astynomia_0
Εκτεταμένες ζημιές ύψους 300 ευρώ προκάλεσε ένας Έλληνας στην προσπάθειά του να παραβιάσει το ρεζερβουάρ ενός μηχανήματος έργου που βρήκε σταθμευμένο σε μια περιοχή του Πύργου και να "ρουφήξει" το πετρέλαιο που περιείχε, τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Ο δράστης ταυτοποιήθηκε από τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος οι οποίοι τον εντόπισαν λίγες ώρες αργότερα, του έκαναν σωματικό έλεγχο και διαπίστωσαν ότι ήταν οπλισμένος με μια συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας taser και ένα μαχαίρι, τα οποία κατασχέθηκαν. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παράνομη οπλοκατοχή και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου.

Είχε διαρρήξει τρία σπίτια

Εξιχνιάστηκαν, μετά από έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας, τρεις διαρρήξεις και μια απόπειρα που είχαν γίνει πριν από τρεις μήνες σε σπίτια σε περιοχές της Ήλιδας και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός Έλληνα ο οποίος είχε αρπάξει 90 ευρώ, μια τραπεζική κάρτα και τιμαλφή συνολικής αξίας 5.000 ευρώ. Σε βάρος του δράστη των διαρρήξεων, που είχαν γίνει από τις 16 ως τις 21 Οκτωβρίου του 2023, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή τετελεσμένη και σε απόπειρα που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Ειδήσεις σήμερα:

Οι αγρότες «πολιορκούν» με πάνω από 1.000 τρακτέρ τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες - Δείτε live εικόνα

Πώς θα εισάγονται οι φοιτητές στα μη κρατικά πανεπιστήμια - Τι θα γίνει με την εξέλιξη των καθηγητών και τα ερευνητικά κονδύλια


Συμφωνία των 27 της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την οικονομική βοήθεια στην Ουκρανία
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης