Δολοφονία στη Χαλκιδική: Στα χέρια της αστυνομίας ο δολοφόνος του 39χρονου Σκοπιανού

Δολοφονία στη Χαλκιδική: Στα χέρια της αστυνομίας ο δολοφόνος του 39χρονου Σκοπιανού

Η δολοφονία αποδίδεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών - Τον σκότωσαν μπροστά στη γυναίκα του

39xronos-3_2
Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία άνδρα από τα Σκόπια, ο οποίος τον περασμένο Ιούλιο μαζί με συνεργό του, πυροβόλησαν και τραυμάτισαν θανάσιμα 39χρονο ομοεθνή τους επιχειρηματία και τραυμάτισαν ακόμα έναν ομοεθνή τους, που παραθέριζαν στη Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα, τα ξημερώματα της 15ης Ιουλίου 2023 σε περιοχή της Χαλκιδικής, δύο άτομα έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, προσέγγισαν παραθεριστική κατοικία και με τη χρήση πυροβόλων όπλων, πυροβόλησαν προς το εσωτερικό της, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 39χρονου και τον τραυματισμό ενός 45χρονου, που διέμεναν μαζί με άλλους τρεις ομοεθνείς τους. Από την αστυνομία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εξωτερικά της κατοικίας 19 κάλυκες, ένα φυσίγγιο και μία γεμιστήρα όπλου.
thumbnail_Κατασχεθεντα-1-απο-3-ΤΑ-Πολυγυρου-768x589

Η έρευνα επεκτάθηκε στην ευρύτερη περιοχή, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό της διαδρομής που ακολούθησαν οι δράστες κατά τη διαφυγή τους. Παράλληλα, σε απόσταση λίγων εκατοντάδων μέτρων από το σπίτι και σε δύσβατη θαμνώδη έκταση, εντοπίστηκε ένα πιστόλι ανατολικού τύπου που έφερε σιγαστήρα και γεμιστήρα με πέντε φυσίγγια, μάλλινος σκούφος και ζευγάρι γάντια με ίχνη πυρίτιδας.

Από τις εργαστηριακές εξετάσεις και αναλύσεις των ευρημάτων διαπιστώθηκε η χρήση τους κατά την εγκληματική πράξη και σε συνεργασία με τις Διωκτικές Αρχές στο εξωτερικό, εξακριβώθηκε η συμμετοχή του αλλοδαπού άνδρα, ως ένας από τους φυσικούς αυτουργούς της ανθρωποκτονίας και απόπειρας ανθρωποκτονίας των ομοεθνών του. Παράλληλα, από την αξιολόγηση πληροφοριακών στοιχείων, φέρεται ότι το κίνητρο του εγκλήματος σχετίζεται με την αντιπαλότητα δύο εγκληματικών ομάδων, που δραστηριοποιούνται κυρίως στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και εδρεύουν στη χώρα καταγωγής τους.
pistolis

Ο αναγνωρισμένος αλλοδαπός συνελήφθη και παραμένει κρατούμενος σε κατάστημα κράτησης της χώρας του, ως ύποπτος για τη συμμετοχή του σε ανθρωποκτονία δύο ατόμων, που έγινε τον περασμένο Μάρτιο στη χώρα τους. Σε βάρος του εκδόθηκε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για την έκδοσή του στη χώρα μας. Η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση των στοιχείων και των υπόλοιπων συνεργών του ή άλλων εμπλεκόμενων ατόμων.

Ειδήσεις σήμερα:

Αμερικανίδα ξύρισε το κεφάλι της κόρης της και υποκρινόταν για χρόνια ότι έχει καρκίνο: «Μου άρεσε η υποστήριξη»

Θλίψη στο τελευταίο αντίο στη Γεωργία - Τραγική φιγούρα η 13χρονη κόρη της

Τι σημαίνει η αποχή που υπέδειξε ο Μητσοτάκης για τους διαφωνούντες του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης