Γκάζι: Νέο βίντεο από το αιματηρό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς

Γκάζι: Νέο βίντεο από το αιματηρό επεισόδιο με τους πυροβολισμούς

«Είμαι τυχερός που ζω» λέει ο 28χρονος Κρητικός που επιβίωσε των πυροβολισμών

gkazi-pyrovolismoi-arthrou
Στη δημοσιότητα ήρθε ένα νέο βίντεο από το επεισόδιο με τους πυροβολισμούς στο Γκάζι που σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/12), με τρεις νεαρούς Κρητικούς να τραυματίζονται από τις σφαίρες ενός 37χρονου από την Αλβανία.

Ειδικότερα, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ο τηλεοπτικός σταθμός Οpen παρουσίασε νέο υλικό από κάμερες ασφαλείας όπου έχει καταγραφεί η στιγμή των πυροβολισμών.

Δείτε το βίντεο:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cxvvtcjxswm9)

Στο βίντεο, αφού ο 37χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε τους Κρητικούς, ο 33χρονος συνεργός του ο οποίος έχει συλληφθεί βγάζει την πινακίδα του αυτοκινήτου που επέβαιναν, επιβιβάζονται στο όχημα και έπειτα τρέπονται σε φυγή.

«Είμαι τυχερός που ζω» λέει ο 28χρονος Κρητικός που επιβίωσε των πυροβολισμών

Την ίδια ώρα, ο 28χρονος Γιάννης -μικρός αδερφός του νιόπαντρου Δημήτρη που δέχθηκε σφαίρες- έφτασε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Ηράκλειο προσπαθώντας να συνεχίσει τη ζωή του.

Ο Γιάννης βρίσκεται πλέον στο σπίτι του στα Μάλια, ο αδερφός του νοσηλεύεται σε καταστολή στην Αθήνα και ο φίλος τους Φραγκίσκος υποβλήθηκε σε χειρουργείο στην γνάθο.

Τα πρώτα λόγια του Γιάννη μετά την ένοπλη επίθεση στο Γκάζι
Ο Γιάννης είπε στην Κρήτη TV: «Νιώθω τυχερός που κατέληξα ζωντανός και δεν έπαθα ζημιά. Είναι η χειρότερη περιπέτεια της ζωής μου και θα συνεχίσει εφόσον ο αδερφός μου είναι μέσα στο νοσοκομείο και μέχρι να ξεχαστεί θα περάσουν χρόνια. Όλοι έχουμε το μυαλό μας στο Δημήτρη. Οι γιατροί μας είπαν ότι είναι εκτός κινδύνου αλλά η νοσηλεία του θα πάρει πολύ καιρό.

Κλείσιμο
Για να ξυπνήσει το μίνιμουμ λένε οι γιατροί θα πάρει 10 μέρες γιατί είναι σε καταστολή. Η αγάπη που έχουμε εισπράξει είναι τεράστια. Είναι απίστευτα και μας έχουν συγκινήσει».

Ειδήσεις σήμερα:

Revenge porn: Άνδρας ανέβαζε γυμνές φωτογραφίες 44χρονης στο Ίντερνετ - Προσπάθησε να αυτοκτονήσει πριν συλληφθεί στη Θεσσαλονίκη

Φρίκη δίχως τέλος στα Καλύβια - Έσπασε το μαχαίρι από το μένος των χτυπημάτων του 16χρονου στον πατέρα του

Βιν Ντίζελ: Στη «σκιά» των καταγγελιών για σεξουαλική επίθεση, βίντεο τον δείχνει να την «πέφτει» χυδαία σε Βραζιλιάνα YouTuber
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης