#LoveDelivered: Το πρόγραμμα αγάπης που διπλασιάζει κάθε δωρεά

#LoveDelivered: Το πρόγραμμα αγάπης που διπλασιάζει κάθε δωρεά

Το efood συνδυάζει την οικονομική ανάπτυξη με την κοινωνική ευαισθησία και μέχρι τις 2 Ιανουαρίου διπλασιάζει κάθε δωρεά των χρηστών του για να καλύψει τις ανάγκες σίτισης ευάλωτων οικογενειών με αφορμή τη συνεργασία του με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

efood_kedriki


Sponsored content

Το πνεύμα της εορταστικής περιόδου μας επηρεάζει όλους. Σε μεγάλο ή μικρότερο βαθμό, οι εικόνες του οικογενειακού τραπεζιού με οικεία χαμογελαστά πρόσωπα και όμορφες μυρωδιές φέρνουν στην επιφάνεια την ευαισθησία μας. Και ξαφνικά ό, τι μπορεί να προσπερνούσαμε στην καθημερινότητά μας, το βλέπουμε πια διαφορετικά. Μας ενδιαφέρει πολύ περισσότερο να προσφέρουμε. Μας ενδιαφέρει πολύ περισσότερο πώς θα περάσουν τις γιορτές συνάνθρωποί μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. 

logo_efood

Ευτυχώς, πρωτοβουλίες όπως αυτές που πραγματοποιεί το efood στο πλαίσιο του προγράμματος Love Delivered, έρχονται για να μας δείξουν ότι υπάρχει αγάπη και ενδιαφέρον από περισσότερους ανθρώπους από όσο φανταζόμαστε που συνεισφέρουν έμπρακτα. Μερικοί από αυτούς είναι και η ομάδα του efood και οι χρήστες του που βρίσκουν ακόμα μία αφορμή και τις φετινές γιορτές να μας αποδείξουν ότι μέσα από την ενότητα μπορούμε να καταφέρουμε πολύ σημαντικά πράγματα.

Έως τις 2 Ιανουαρίου, λοιπόν, το  efood ενεργοποιεί τους χρήστες του καλώντας τους να συνεισφέρουν στην αγορά αγαθών πρώτης ανάγκης, με σκοπό να υποστηρίξουν όλοι μαζί για μια ακόμη χρονιά, ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Η διαδικασία πολύ απλή. Επιλέγουμε το ποσό που επιθυμούμε να προσφέρουμε πατώντας στο banner που θα βρούμε στο efood, είτε κάνοντας την παραγγελία μας και δωρίζοντας ταυτόχρονα 1€.

xmas_girl
Κλείσιμο

Σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, το efood, με κάθε δωρεά που θα συγκεντρωθεί, δεσμεύεται να διπλασιάσει το τελικό ποσό και να προσφέρει επιπλέον 20.000 ευρώ στο σύνολο της χρηματικής ενίσχυσης, με στόχο να καλυφθούν οι ανάγκες σίτισης ευάλωτων οικογενειών, σε όλη την Ελλάδα, για 6 μήνες.

Η πρωτοβουλία του efood εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος Σίτισης Άπορων Οικογενειών, το οποίο καλύπτει βασικές ανάγκες οικογενειών με ανήλικα παιδιά, που επιλέγονται βάσει οικονομικών και κοινωνικών κριτηρίων, σε συνεργασία των κοινωνικών υπηρεσιών των Δήμων και άλλων φορέων με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί». 

xmas_dinner

Η συνεργασία του efood με το «Μαζί για το Παιδί» ξεκίνησε το 2019, με τη δημιουργία του προγράμματος «Προσφέρω Γεύματα», μέσω του οποίου παρέχεται πολύτιμη βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη και συνεχίζεται έως και σήμερα, με την υλοποίηση κοινών προγραμμάτων και πρωτοβουλιών. 

Το πρόγραμμα «Love Delivered» εκφράζει έμπρακτα το βασικό στόχο της εταιρείας να επιστρέφει αξία και να προσφέρει πολύπλευρα στην κοινωνία. Παράλληλα, μέσω των ενεργειών του Love Delivered, οι χρήστες του efood έχουν την ευκαιρία να συνεισφέρουν μέσω της παραγγελίας τους σε επιλεγμένους σκοπούς και γίνονται μέρος μίας αλυσίδας αγάπης που μεγαλώνει καθημερινά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης