Ζωγράφου: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τρεις νεαρούς, ένας άνδρας που έκανε τζόκινγκ - Δείτε βίντεο

Ζωγράφου: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τρεις νεαρούς, ένας άνδρας που έκανε τζόκινγκ - Δείτε βίντεο

Ο άνδρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο έχοντας υποστεί διάσειση και κακώσεις από τα χτυπήματα - «Άρχισε να τα χάνει από το αίμα» λέει αυτόπτης μάρτυρας

zografou
Θύμα ξυλοδαρμού από τρεις νεαρούς έπεσε ένας άνδρας στου Ζωγράφου.

Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (14/12), λίγο μετά τις 10 το βράδυ, όταν τρεις νεαροί- για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο- ξυλοκόπησαν τον άνδρα στην Ούλωφ Πάλμε.

Όπως μεταδίδει το zografou24.gr, παρόλο που εκείνη την ώρα κυκλοφορεί κόσμος στους δρόμους, οι τρεις νεαροί έριξαν κάτω τον άνδρα και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία. Αφού τον κλώτσησαν και τον γρονθοκόπησαν αρκετές φορές, έφυγαν από το σημείο.

Ο άνδρας είχε βγει για τρέξιμο και χωρίς να έρθει σε διαπληκτισμό με τους τρεις νεαρούς, δέχθηκε τα απανωτά χτυπήματα.

Δείτε το βίντεο:




Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο έχοντας υποστεί διάσειση και κακώσεις από τα χτυπήματα, με αποτέλεσμα να έχει προσωρινή απώλεια μνήμης.

Μάλιστα, μαρτυρίες κατοίκων αναφέρουν ότι το προηγούμενο διάστημα είχε συμβεί κάτι παρόμοιο στην Πλατεία Ελευθερίας στο Γουδή γύρω στις 11 το βράδυ με άλλον άνδρα να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού.

Τότε μια γυναίκα τον είχε πλησιάσει και τον είχε ρωτήσει αν τη γνωρίζει. Εκείνος απάντησε «όχι», η γυναίκα τον ξαναρώτησε και εμφανίστηκε από το πουθενά παρέα νεαρών και άρχισε να τον χτυπά.

Κλείσιμο
Οι Αρχές, σύμφωνα με το zografou24.gr, είναι ενήμερες για αυτά τα περιστατικά υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για συμμορία που χτυπά αγνώστους χωρίς προφανή λόγο, καθώς σκοπός τους δεν είναι να κλέψουν.

«Ο άνθρωπος άρχισε να τα χάνει από το αίμα» λέει αυτόπτης μάρτυρας

Η εκπομπή του Mega, Live News, επικοινώνησε με αυτόπτη μάρτυρα της επίθεσης αυτής, όπου περιέγραψε: «Εγώ τον βλέπω συνέχεια περνάει από εδώ κάθε βράδυ και τρέχει ο άνθρωπος.

Ήταν 3 πιτσιρικάδες με κουκούλες και του είπαν: ''Πώς τρέχεις έτσι;''. Τους απάντησε αυτός, τους λέει: ''Ρε άντε να χαθείτε'' ξέρω εγώ, κάτι τέτοιο τους είπε και του ρίξανε μπουνιές κατευθείαν. Τρέχανε και αυτοί μαζί, του βάλανε μάλλον τρικλοποδιά, έπεσε κάτω και τον βαράγανε.

Χωρίς αιτία έγινε, χωρίς αιτία. Ο άνθρωπος μετά άρχισε να τα χάνει από το αίμα. Εδώ τα έχασα εγώ. Εγώ προσπαθούσα να του λέω: ''Δεν έχεις τίποτα''. Τι δεν έχεις τίποτα; Ο άνθρωπος ήταν τίγκα στο αίμα. Από το αίμα άρχισε να θολώνει το μυαλό του, άρχισε να ξεχνάει και από τα χτυπήματα, πολλά χτυπήματα, στο κεφάλι».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cxp0dqjre53t)


«Με πλησίασε μια πιτσιρίκα και μετά άρχισα να τρώω ξύλο» περιγράφει άλλο θύμα επίθεσης

Στην συνέχεια η εκπομπή μίλησε και με έναν άνδρα όπου κι αυτός έπεσε θύμα επίθεσης στου Ζωγράφου.

Το περιστατικό έγινε περίπου πριν από 3 εβδομάδες όπου δέχθηκε κι αυτός αναίτια επίθεση.

«Σταμάτησα στο περίπτερο να πάρω κάτι να φάω. Ήρθε μία πιτσιρίκα, πρέπει να ήταν 16 με 17 ετών το πολύ, με μία κουκούλα στο κεφάλι και με ρώτησε ''τι κάνεις; με θυμάσαι;'' της απάντησα ''όχι'' και πήγα να φύγω. Μετά με ρώτησε ξανά αν την θυμάμαι κι άρχισα τότε να ''τρώω'' ξύλο από πίσω. Ήταν 5- 6 άτομα κι ''έφαγα'' αρκετές. Το μόνο που άκουσα ήταν ''θα έρθεις να πάρεις το μηχανάκι;'', αλλά μου το σπάσανε κι αυτό».

Ειδήσεις σήμερα:

Βοιωτία: DNA και αποτυπώματα του 17χρονου βρέθηκαν στο όπλο του αστυνομικού

Αττική: Απίστευτο βίντεο με επιβάτιδα λεωφορείου στην Αττική να πηδά από το παράθυρο

Αντίθετος στην ισότητα ανδρών-γυναικών στο τένις ο Κύργιος: «Έπαιξα 4 ώρες, η Σβιτολίνα 40 λεπτά και πήραμε τα ίδια χρήματα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης