Μαζί με τη Novibet σε ένα ταξίδι νέων τεχνολογιών, και συνεχούς upskilling

Μαζί με τη Novibet σε ένα ταξίδι νέων τεχνολογιών, και συνεχούς upskilling

Η κορυφαία GameTech εταιρεία συγκαταλέγεται μεταξύ των οργανισμών στη χώρα μας που βρίσκονται πάντα μπροστά στις εξελίξεις και επιδεικνύουν έντονη κινητικότητα

nbet1

Sponsored Content

Το 2023 βλέπουμε τη Novibet να επεκτείνεται σε νέες αγορές, να αυξάνει το ανθρώπινο δυναμικό της και παράλληλα να εστιάζει στην συνεχή αναβάθμιση της εμπειρίας ψυχαγωγίας που προσφέρει. Τόσο η επέκταση σε 6 νέες αγορές μέσα στο έτος, όσο και ο διπλασιασμός των ανθρώπων της τα τελευταία δύο χρόνια μαρτυρούν την εξωστρέφεια της εταιρείας, τη βαρύτητα που δίνει στο ανθρώπινο παράγοντα, καθώς και τις φιλόδοξες επιδιώξεις της για το άμεσο μέλλον. 

Με τις τεχνολογικές εξελίξεις να διαδέχονται η μία την άλλη και να ανοίγουν έναν καινούργιο κόσμο με αμέτρητες δυνατότητες, η Novibet, ως κορυφαία GameTech εταιρεία με διεθνή παρουσία, συγκαταλέγεται μεταξύ των οργανισμών στη χώρα μας που βρίσκονται πάντα μπροστά στις εξελίξεις και επιδεικνύουν έντονη κινητικότητα.

Novibet_x_ThinkBiz


Πρωτοβουλίες με κεντρικό άξονα την Τεχνητή Νοημοσύνη
Το tech hub της Novibet στην Ελλάδα αφιέρωσε ένα διήμερο στη δημιουργία "production-ready" ιδεών μέσα από ομαδική συνεργασία, αξιοποιώντας τεχνολογίες AI και machine learning. Στο διήμερο εσωτερικό Hackathon που έγινε  πρόσφατα στα γραφεία της εταιρείας, η τεχνολογική ομάδα χωρίστηκε σε ομάδες συν-δημιουργώντας prototypes και product enhancements με προτεραιότητα σε AI χαρακτηριστικά. Οι συμμετέχουσες ομάδες, έπειτα από παραγωγικό brainstorming και δια-τμηματική συνεργασία, ανέπτυξαν τις ιδέες τους κλείνοντας τη δεύτερη ημέρα με την παρουσίαση των προτάσεών τους.

Μάλιστα, η Novibet ήταν υποστηρικτής στο πρώτο AI Summit που διοργανώθηκε από το Product Led Hub στο Ωδείο Αθηνών συγκεντρώνοντας περισσότερους από 200 επαγγελματίες του ευρύτερου χώρου της τεχνολογίας, με κύρια πεδία ενδιαφέροντος το product development και το data science. Πρόκειται για ένα συνέδριο που έδωσε την ευκαιρία να ακουστούν ιδέες για την εξέλιξη της τεχνητής νοημοσύνης, τις πιο αποτελεσματικές πρακτικές εφαρμογής της και τις απεριόριστες δυνατότητες που προσφέρει.

Κλείσιμο
Novibet_x_Kariera_gr


Επενδύοντας στη νέα γενιά
Παράλληλα με την ενδυνάμωση του τεχνολογικού παράγοντα, η Novibet αναγνωρίζει ότι και η επίτευξη υψηλών στόχων και η διεθνής αναπτυξιακή τροχιά είναι πάντα αποτέλεσμα συντονισμένης ομαδικής προσπάθειας. Με κύριο γνώμονα τη δημιουργία ενός συμπεριληπτικού εργασιακού περιβάλλοντος ανοιχτό σε νέες ιδέες και καινοτόμες πρακτικές, η Novibet δίνει φωνή στη νέα γενιά τόσο με συμμετοχή σε ημέρες καριέρας όσο και φιλοξενώντας στα γραφεία της φοιτητικές ομάδες δημιουργώντας γέφυρες μεταξύ Πανεπιστημίων και αγοράς εργασίας.

Στο πλαίσιο αυτό, φιλοξενήθηκαν στα κεντρικά γραφεία της Novibet στην Αθήνα μέλη του ThinkBiz, του πρώτου φοιτητικού συλλόγου επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, συμμετείχαν σε διαδραστικά workshops, αντάλλαξαν απόψεις με στελέχη της εταιρείας, και συμμετείχαν σε mentoring sessions σχετικά με Business Intelligence & Data Management.

Επίσης, η Novibet υποστήριξε ως Gold Sponsor τις ημέρες καριέρας που πραγματοποιήθηκαν στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων με περισσότερους από 1000 υποψηφίους να επισκέπτονται το περίπτερο της εταιρείας κατά τη διάρκεια του διημέρου!

Ως επιστέγασμα των παραπάνω ήρθε και η διάκριση στα φετινά HR Awards, στην κατηγορία "Change Management Initiatives/Strategy" επιβεβαιώνοντας την αναπτυξιακή τροχιά της Novibet μέσα στο 2023. Το ιδιαίτερα απαιτητικό πλάνο επέκτασης σε νέες αγορές, η αξιοσημείωτη αύξηση του ανθρωπίνου δυναμικού και η ενσωμάτωση νέων εργαζομένων με διαφορετικά backgrounds είναι σίγουρα κάποιοι από τους παράγοντες που οδήγησαν σε αυτή την επιτυχία.

Το 2023 αποτελεί αναμφίβολα μια χρονιά ορόσημο για τη Novibet, με το μέλλον να προμηνύεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Εξερεύνησε τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στη Novibet και γίνε μέρος της ομάδας!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης