Νεαρές εκδίδονταν δίπλα σε νηπιαγωγείο και σούπερ μάρκετ

Νεαρές εκδίδονταν δίπλα σε νηπιαγωγείο και σούπερ μάρκετ

Έκαναν «πιάτσα» μέρα-μεσημέρι της Δευτέρας προσκαλώντας τους περαστικούς με άσεμνες χειρονομίες και υπονοούμενα για να συνευρεθούν μαζί τους

prostitution
Σε στέκι του αγοραίου έρωτα είχαν μετατρέψει τρεις νεαρές αλλοδαπές ένα πολυσύχναστο σημείο δίπλα σε ένα σούπερ μάρκετ και κοντά σε ένα... νηπιαγωγείο στην περιοχή της Αμμουδάρας του δήμου Μαλεβιζίου, όπου έκαναν «πιάτσα» μέρα- μεσημέρι της Δευτέρας προσκαλώντας τους περαστικούς με άσεμνες χειρονομίες και υπονοούμενα για να συνευρεθούν μαζί τους!

Οι τρεις Βουλγάρες ηλικίας 25, 24 και 33 χρόνων είχαν προσαχθεί πολλές φορές στο παρελθόν επειδή εκδίδονταν παράνομα, όμως αυτή τη φορά αστυνομικοί του τμήματος Μαλεβιζίου προχώρησαν στη σύλληψή τους,καθώς είχαν δεχθεί επώνυμη καταγγελία από έναν αυτόπτη μάρτυρα που τις είδε να σταματούν τους διερχόμενους αναζητώντας πελάτες.

Σε βάρος των τριών γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου. Εκείνος τις παρέπεμψε να δικαστούν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου από το οποίο πήραν αναβολή για την Τετάρτη, όμως το δικαστήριο διέταξε να κρατηθούν καθώς δεν δήλωσαν μόνιμη διεύθυνση κατοικίας.


Ειδήσεις σήμερα:

Η Σάνα Μαρίν μοιράζεται στο Instagram ξέγνοιαστες και... σέξι στιγμές από πρόσφατα ταξίδια της

Μπούμερανγκ για Σούνακ η απρέπεια προς Μητσοτάκη - Πολιτικοί, γκάλοπ και ΜΜΕ κατά του Βρετανού πρωθυπουργού

Βίντεο: 29χρονη Ρωσίδα συνελήφθη για «βιασμό» συνεπιβάτη με στοματικό σεξ - Προσπάθησε να δωροδοκήσει το πλήρωμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης