Τύρναβος: Επί πέντε νύχτες έκανε και από μια διάρρηξη

Τύρναβος: Επί πέντε νύχτες έκανε και από μια διάρρηξη

Εξορμούσε κάθε βράδυ αλλά συνελήφθη μετά την τελευταία κλοπή που είχε λεία τρεις συσκευασίες... απορρυπαντικού και δύο λίτρα ελαιόλαδου

diarriktis
Έναν εκπαιδευτικό χώρο, ένα αθλητικό κέντρο, ένα φωτοβολταϊκό πάρκο, μια αποθήκη και ένα σπίτι είχε διαρρήξει από την προηγούμενη Κυριακή ως την Παρασκευή ένας Έλληνας που εξορμούσε κάθε βράδυ στον Τύρναβο, αλλά συνελήφθη μετά την τελευταία κλοπή που είχε λεία τρεις συσκευασίες... απορρυπαντικού και δύο λίτρα ελαιόλαδου!

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος εξακρίβωσαν τα στοιχεία του δράστη μετά την διάρρηξη που έκανε στο σπίτι μιας γυναίκας παραβιάζοντας ένα παράθυρο και βρήκαν στην κατοικία του τα κλοπιμαία, τα οποία τα επέστρεψαν στην ιδιοκτήτρια. Από την προανάκριση προέκυψε ότι ο δράστης είχε διαπράξει και τις άλλες τέσσερις διαρρήξεις και είχε αρπάξει μια ηλεκτροσυγκόλληση που βρέθηκε και αποδόθηκε στον κάτοχό της, ένα δραπανοκατσάβιδο και άλλα εργαλεία, ενώ είχε ξηλώσει τα καλώδια και τους σωλήνες χαλκού τα οποία προφανώς πρόλαβε να πουλήσει σε άγνωστη μάντρα ανακύκλωσης.

Στο φωτοβολταϊκό πάρκο που εισέβαλε ο δράστης δεν είχε προλάβει να κλέψει τα καλώδια που στόχευε, καθώς έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και κλοπή, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης