Novibet και Κώστας Τσιμίκας στηρίζουν τη Θεσσαλία

Novibet και Κώστας Τσιμίκας στηρίζουν τη Θεσσαλία

novibet_adespota

Sponsored content

Η πρωτοβουλία Giant Heart της Novibet είναι η απόδειξη ότι η συμμετοχή σε μικρές ή μεγάλες πράξεις αγάπης, μπορεί να λειτουργήσει ως καταλύτης θετικής αλλαγής, για ένα πιο αισιόδοξο μέλλον.

Στην πρώτη γραμμή για τις πληγείσες περιοχές
Φέτος το φθινόπωρο, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που υλοποιεί, η Novibet υποστήριξε με δύο δράσεις τις πληγείσες από την κακοκαιρία Daniel περιοχές. Συγκεκριμένα το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς Giant Heart της Novibet υποστήριξε το “Save a Greek Stray”, καλύπτοντας τις ανάγκες για τροφές σε δύο καταφύγια διασωθέντων ζώων από την Καρδίτσα και σε εθελοντές που φροντίζουν αδέσποτα στους δρόμους της Λάρισας. Ταυτόχρονα υποστηρίχθηκε η προμήθεια υλικών και οι απαραίτητες εργασίες για την αποκατάσταση του καταφυγίου της Καρδίτσας που πλημμύρισε και υπέστη σοβαρές καταστροφές.

ΕΡΥΘΡΟΣ_ΣΤΑΥΡΟΣ

Το brand «ΚΤ21» ταξιδεύει στη Θεσσαλία
Παράλληλα, σε μια ευρύτερη πρωτοβουλία δράσεων υποστήριξης των πλημμυροπαθών, ο Κώστας Τσιμίκας ο Πρεσβευτής του προγράμματος Giant Heart σε συνεργασία με τη Novibet προχώρησαν στη δωρεά 1000 τεμαχίων ειδών χειμερινής ένδυσης για ενήλικες και παιδιά, από το brand του διεθνούς ποδοσφαιριστή, ‘KT21’.
Η διανομή των ρούχων πραγματοποιήθηκε με τη βοήθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στις πληγείσες περιοχές, ώστε να καλυφθεί μέρος των αναγκών ένδυσης ενόψει των χειμερινών μηνών.

Η Novibet, μέσα από το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς Giant Heart, έχει όραμα να κάνει με πράξεις τη διαφορά στη ζωή των συμπολιτών μας. Από το 2021, που συστήθηκε στο ευρύ κοινό το Giant Heart της Novibet, έχει υλοποιήσει ένα διευρυμένο πρόγραμμα δράσεων, όπως η ανακαίνιση αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλη την Ελλάδα και η στήριξη οργανισμών με αναγνωρισμένο κοινωνικό έργο. Παράλληλα, η Novibet βρίσκεται το πλευρό των συνανθρώπων μας που έρχονται αντιμέτωποι με έκτακτες συνθήκες και χρήζουν άμεσης αντίδρασης. Πρόσφατα εγκαινιάστηκε και ο τρίτος πυλώνας προσφοράς από τη Novibet και τον πρεσβευτή του προγράμματος Κώστα Τσιμίκα, με τίτλο #NoviPet με στόχο να προωθηθεί η υπεύθυνη υιοθεσία αδέσποτων ζώων συντροφιάς, σε συνεργασία με τoν οργανισμό «Save a Greek Stray».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης