Βολουδάκη σε Πολάκη για τα ΕΛΤΑ στην Κρήτη: Έχω φωνή και δεν έχω κοντή μνήμη

Βολουδάκη σε Πολάκη για τα ΕΛΤΑ στην Κρήτη: Έχω φωνή και δεν έχω κοντή μνήμη

H απάντηση που έδωσε η βουλευτής της ΝΔ στον Παύλο Πολάκη με αφορμή το κλείσιμο των ΕΛΤΑ σε Μουρνιές και Κάντανο - TA ΕΛΤΑ ανήκουν στο Υπερταμείο, που συστάθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

voloudaki
Απάντηση στον Παύλο Πολάκη έδωσε η βουλευτής της ΝΔ, Σέβη Βολουδάκη με αφορμή την ανάρτηση που έκανε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ για τα ΕΛΤΑ σε Μουρνιές και Κάντανο.

Ο Πολάκης είχε γράψει με αφομρή το κλείσιμο των δύο καταστημάτων των ΕΛΤΑ πως «επί ΣΥΡΙΖΑ, δεν έκλεισε κανένα κατάστημα των ΕΛΤΑ στα Χανιά, παρά τις πιέσεις για περικοπές που δεχόμασταν», με την κυρία Βολουδάκη να απαντά πως ξεχνά «ποιος αποφασίζει για το κλείσιμο».

Όπως γράφει «Να θυμίσω λοιπόν στον κ. Πολάκη ότι τα ΕΛΤΑ ανήκουν στο Υπερταμείο, που αποφασίζει το κλείσιμο ή όχι. Να του θυμίσω επίσης ότι το Υπερταμείο συστάθηκε με τον ν. 4389/2016 από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Η ανάρτηση από την Σέβη Βολουδάκη:

Προφανώς και διαφωνώ με το κλείσιμο του καταστήματος των ΕΛΤΑ στις Μουρνιές και στην Κάντανο.

Αυτό που ξεχνάει όμως ο λαλίστατος Π. Πολάκης να πει κατηγορώντας με( γιατί εγώ θα μιλήσω για μένα για το αν έχω φωνή ) είναι το ποιος αποφασίζει το κλείσιμο. Να θυμίσω λοιπόν στον κ. Πολάκη ότι τα ΕΛΤΑ ανήκουν στο Υπερταμείο, που αποφασίζει το κλείσιμο ή όχι. Να του θυμίσω επίσης ότι το Υπερταμείο συστάθηκε με τον ν. 4389/2016 από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τότε υπήχθη στη δικαιοδοσία για 99 χρόνια ολόκληρη η δημόσια περιουσία ως εθνική εγγύηση για την αποπληρωμή των ρυθμισμένων χρεών μας. Ας μην μας κουνά λοιπόν τώρα το δάχτυλο ο Π. Πολάκης. Γιατί εγώ εκτός από το ότι έχω φωνή, δεν έχω και κοντή μνήμη. 

sevi-voloudaki
Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη που προηγήθηκε:

polakis-anartisi
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

Ανάλυση Guardian: Ο Νετανιάχου ετοιμάζεται να πέσει κατευθείαν στην παγίδα της Χαμάς

Έπιασαν τον διαρρήκτη που άνοιξε το σπίτι του Καλλιάνου - Ανήκει σε «πολυεθνική» συμμορία

Έλενα Ακρίτα: Γιατί ψήφισα δεξιό δήμαρχο στην περιοχή μου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης