«Έζησα το θαύμα της Παναγίας» - Η συγκινητική ανάρτηση του συζύγου της βουλευτή Μίκας Ιατρίδη μετά από μεταμόσχευση ήπατος

«Έζησα το θαύμα της Παναγίας» - Η συγκινητική ανάρτηση του συζύγου της βουλευτή Μίκας Ιατρίδη μετά από μεταμόσχευση ήπατος

Ο Νίκος Παπαπαναγιώτου ευχαριστεί τον δότη αλλά και όλους όσοι του συμπαραστάθηκαν στη νικηφόρα μάχη που έδωσε για τη ζωή του

Iatriditsampika

Νικητής βγήκε μετά από 25 ολόκληρες μέρες στην εντατική μονάδα νοσοκομείου της Θεσσσαλονίκης, ο γιατρός Νίκος Παπαπαναγιώτου, σύζυγος της βουλευτή Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας κας Μίκας Ιατρίδη. Ο κ. Παπαπαναγιώτου υποβλήθηκε σε επιτυχή μεταμόσχευση ήπατος.

Η ανάρτηση του Νίκου Παπαναγιώτου

Με ανάρτησή του, ο σύζυγος της κυρίας Ιατρίδη αναφέρθηκε στη δεύτερη ευκαιρία που του δίνει η ζωή.


«Ακριβώς ένα μήνα πριν έλαβα το μεγαλύτερο δώρο ζωής, μια δεύτερη ευκαιρία να κάνω όνειρα κ σχέδια για την οικογένειά μου. Μετά από ένα πολύωρο χειρουργείο, αρκετές επιπλοκές, 25 μέρες στη ΜΕΘ και πολλή αγωνία ετοιμάζομαι σιγά σιγά να πάρω εξιτήριο.
Το ευχαριστώ προς την οικογένεια του δότη είναι πολύ φτωχό μπροστά στο μεγαλείο αυτής της ύψιστης πράξης αλτρουισμού τη στιγμή της μεγάλης απώλειας.. υπόσχομαι όμως πως θα διαφυλάξω αυτό το δώρο όσο καλύτερα μπορώ και θα προσεύχομαι για όλους.
Ευχαριστώ τη γυναίκα μου Τσαμπίκα Ιατρίδη που στάθηκε βράχος δίπλα μου, νυχθημερόν έξω από την Εντατική να δίνει κουράγιο και δύναμη στους υπόλοιπους (για πάντα μαζί αγάπη μου, στα εύκολα και στα δύσκολα, για σένα και τα παιδιά μας δεν θα επέτρεπα ποτέ να χαθεί αυτή η μάχη).
Ευχαριστώ τη μαμά και τις αδερφές μου που επίσης δεν έφυγαν λεπτό από κοντά μου, μακάρι να ζούσε ο πατέρας μου για με δει να στέκομαι πάλι στα πόδια μου, ήταν σίγουρα δίπλα μου σε ολο τον αγώνα της ΜΕΘ, γιατί το ένιωθα...
Ευχαριστώ την οικογένεια της γυναίκας μου για την αμέριστη συμπαράσταση και ειδικά τον πεθερό μου Γιάννη Ιατρίδη που μου στάθηκε σαν αληθινός πατέρας.
Ευχαριστώ όλους τους αγαπημένους φίλους αλλά και άγνωστους σε μένα ανθρώπους που ευχήθηκαν και προσευχήθηκαν για μένα, που άναψαν ένα κερί που στάθηκαν δίπλα στους δικούς μου ανθρώπους και μοιράστηκαν την αγωνία τους. Σύντομα θα είμαι έτοιμος α επικοινωνήσουμε και σε προσωπικό επίπεδο.
Εύχομαι υγεία σε όλους,η Παναγιά η Μητέρα όλων να σας προστατεύει. Εγώ έζησα το θαύμα Της... Εις το επανιδείν...»

Κλείσιμο

Ακριβως ενα μηνα πριν ελαβα το μεγαλυτερο δωρο ζωης, μια δευτερη ευκαιρια να κανω ονειρα κ σχεδια για την οικογενεια...

Posted by Nikos Papapanagiotou on Tuesday, October 3, 2023
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης