Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό επιπλέον ατόμων που συμμετείχαν στη χθεσινή επιδρομή των Κροατών χούλιγκανς στη Νέα Φιλαδέλφεια, η οποία είχε σαν συνέπεια να δολοφονηθεί ο 29χρονος φίλος της ΑΕΚ, Μιχάλης Κατσούρης.
Σε αυτό το πλαίσιο, κατά πληροφορίες, οι αστυνομικοί προσήγαγαν εννέα Κροάτες, τους οποίους εντόπισαν στην περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο «President» στους Αμπελόκηπους.
Υπενθυμίζεται πως, σε έγγραφο που είχε σταλείστην ΕΛ.ΑΣ. από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, αναφερόταν πως ορισμένοι Κροάτες χούλιγκαν οι οποίοι θα έφταναν στην Αθήνα, θα διέμεναν σε διάφορα καταλύματα, κυρίως πλησίον της Λεωφόρου Αλεξάνδρας και για τον σκοπό αυτό οι έρευνες επικεντρώνονται στη συγκεκριμένη περιοχή.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.