Κυκλάδες, ένα κοντινό όνειρο

Κυκλάδες, ένα κοντινό όνειρο

Τα κυκλαδονήσια με τα κατάλευκα σπίτια, τις παραλίες, τις εκκλησίες και τους ανεμόμυλους, φέτος είναι πιο κοντά από ότι πιστεύαμε, χάρη στη SEAJETS

oia1

Sponsored Content

Δεκάδες φορές, κατά τη διάρκεια του χειμώνα, ευχηθήκαμε να μπορούσαμε να βρεθούμε στα ονειρικά εκείνα μέρη που αγαπάμε μέσα σε δευτερόλεπτα. Να γινόταν να διασχίσουμε σαν αστραπή στο Αιγαίο και να βρεθούμε στις παραδεισένιες παραλίες των Κυκλάδων, να ακούσουμε τα τραγούδια τους, να γευτούμε τα μοναδικά τους πιάτα, να περπατήσουμε στα πλακόστρωτά τους, να χαθούμε στο λευκό και το μπλε.

Από ότι φαίνεται έπιασαν οι ευχές μας και μπορεί να μην φτάνουμε σε δευτερόλεπτα στη Σύρο, τη Μύκονο, τη Νάξο, τη Σαντορίνη, την Πάρο, την Ίο, τη Μήλο, τα Κουφονήσια και τη Φολέγανδρο, αλλά οπωσδήποτε θα φτάσουμε με ασύγκριτη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια, χάρη στη SEAJETS.

Κλείσιμο
164437375_m_normal_none

Η εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως, εξυπηρετεί συνολικά 50 λιμάνια και έχει περισσότερες από 400 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόλο, Μαντούδι Εύβοιας και Λαύριο με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες και το Αιγαίο.
Αρκεί να διαλέξεις το ταχύπλοο που σε εξυπηρετεί, για να ξεκινήσεις τις διακοπές που ονειρεύεσαι!

SEAJETS | ΚΑΙ ΣΥ JET!

Champion Jet 1 και 2, οι πρωταθλητές του Αιγαίου
Με το Champion Jet 1 που αναχωρεί καθημερινά από Πειραιά στις 7:00 θα βρεθείς στην Πάρο γρήγορα αλλά και οικονομικά, αφού το ταξίδι διαρκεί μόλις 2 ώρες και 50΄, ενώ τα εισιτήρια ξεκινούν από 59,70 €. Μπορείς όμως να πας και στη Μύκονο σε μόλις 3 ώρες και 45΄ και στην Τήνο σε 4 ώρες και 15΄.
Champion_Jet_1_02

Τα δρομολόγια από Ραφήνα ξεκινούν καθημερινά στις 14:30 και φτάνουν στην Άνδρο σε 1 ώρα και 05, στην Τήνο σε 2 ώρες, στη Μύκονο σε 2 ώρες και 25, στη Νάξο σε 3 ώρες και 20΄, και στην Πάρο σε 4 ώρες και 5΄.
Champion_Jet_2_12_copy

Με το Champion Jet 2, και δύο καθημερινές αναχωρήσεις από Πειραιά στις 7:40 και στις 15:50 φτάνεις στη Σέριφο σε 2 ώρες και 5΄, στη Σίφνο σε 2 ώρες και 30΄, και στη Μήλο σε 3 ώρες και 25΄.


SuperRunner Jet Piraeus, για Πάρο και Κουφονήσια
SuperRunner_Jet_02

Είναι δυνατόν να φτάνεις στην Πάρο σε 3 ώρες και 35΄, και στα Κουφονήσια σε 5 ώρες και 10 ΄; Ναι, με το SuperRunner Jet! Με χωρητικότητα 800 επιβατών και 140 οχημάτων, κάνει καθημερινά δρομολόγια από Πειραιά στις 08:45 προς τους δυο αυτούς προορισμούς αλλά και προς Μύκονο σε 2 ώρες και 50΄ (καθημερινά, εκτός Τετάρτης), και Νάξο σε 4 ώρες και 15΄.

SpeedRunner Jet, το ταχύτερο οχηματαγωγό ταχύπλοο
DJI_0029

Με χωρητικότητα 800 επιβατών και 130 οχημάτων, είναι το ταχύτερο οχηματαγωγό ταχύπλοο στη γραμμή! Σε πηγαίνει από Πειραιά στις 9:00 στη Φολέγανδρο σε 3 ώρες και 45΄, αλλά και στη Μήλο σε 2 ώρες και 35΄, στην Ίο σε 4 ώρες και 10΄, και στη Σαντορίνη σε 4 ώρες και 50΄.
166023745_m_normal_none
Με το WorldChampion Jet, στα αγαπημένα μας νησιά
Όποιος και αν είναι ο προορισμός σου θα απολαύσεις ένα ταξίδι με ασύγκριτη ταχύτητα και πολυτέλεια στα ολοκαίνουργια σαλόνια του WorldChampion Jet. Το ταχύπλοο με ρεκόρ Γκίνες για την ταχύτητα του και βραβευμένο ως πλοίο της χρονιάς σε ταξιδεύει με ασύγκριτη ταχύτητα, άνεση και πολυτέλεια, στη Σύρο σε 2 ώρες, στη Μύκονο σε 2 ώρες και 35΄, στη Νάξο σε 3 ώρες και 25΄, στην Ίο σε 4 ώρες και 5΄, και στη Σαντορίνη σε 4 ώρες και 45΄.
WordChampion_Jet_2

Και μια έκπληξη: Στο κεντρικό αίθριο του πλοίου θα βρείς και ένα αυθεντικό μονοθέσιο της Formula 1, το οποίο έχει τρέξει στον κορυφαίο παγκοσμίως θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού, και πλέον θα συνοδεύει το WorldChampion Jet στα ταξίδια του. Ευκαιρία να δείς από κοντά μία γνήσια Minardi που οδηγούσε ο Jos Verstappen και να φωτογραφηθείς μαζί της!
Wolrd_Champion_Jet_Press_Release__1_of_39_

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:
www.seajets.com, 210 710 7 710, και στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης