Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Δυτικής Αττικής για τον εντοπισμό και τη σύλληψη μελών δύο εγκληματικών οργανώσεων που «δραστηριοποιούνταν» στην εξαπάτηση -κυρίως- ηλικιωμένων ατόμων.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, τα μέλη της δύο συμμοριών, τα οποία είναι περισσότερα από 10 συνολικά (είναι όλοι Ρομά), φέρονται να προσποιούνταν τους λογιστές και τους εφοριακούς και, με πρόφαση τις επιστροφές φόρου, να προσέγγιζαν ηλικιωμένους και να τους αποσπούσαν χρήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η δράση των δύο ομάδων είχε επεκταθεί σε πολλές πόλεις της Ελλάδας, όπως στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα, ενώ η λεία τους εκτιμάται ότι προσεγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ!
Για 40 ημέρες, τα γραφεία της Kaizen Gaming μπήκαν σε ρυθμό FIFA World Cup 2026™. Τύμπανα και ποδοσφαιρικά anthems στην Αθήνα, watch parties από τη Λισαβόνα μέχρι το Μπουένος Άιρες, PS5 tournaments, sticker challenges, δώρα, συναυλίες και μια ξεχωριστή εμπειρία ποδοσφαιρικής προσβασιμότητας συνέθεσαν μια μεγάλη γιορτή που ταξίδεψε σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.