Πήγε να πουλήσει κλεμμένους σωλήνες στην Καρδίτσα

Πήγε να πουλήσει κλεμμένους σωλήνες στην Καρδίτσα

Συνελήφθη επ' αυτοφώρω στην πιο κοντινή επιχείρηση ανακύκλωσης μετάλλων

xeiropedes
Αμέσως μόλις κατήγγειλε ο Έλληνας ιδιοκτήτης ενός χωραφιού στους Σοφάδες ότι άγνωστοι του είχαν κλέψει αλουμινένιους σωλήνες άρδευσης, το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. έσπευσαν στην πιο κοντινή επιχείρηση ανακύκλωσης μετάλλων στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας.

Έτσι, κατάφεραν να συλλάβουν επ' αυτοφώρω τον Έλληνα δράστη της κλοπής, ο οποίος πήγε με Ι.Χ. φορτηγό για να πουλήσει τα κλοπιμαία. Οι σωλήνες αποδόθηκαν στον δικαιούχο, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας που του άσκησε δίωξη για κλοπή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Γυναίκες έκλεβαν υλικά από οικοδομή

Επ' αυτοφώρω συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης τρεις γυναίκες που μπήκαν σε μια διώροφη οικοδομή στο Αγρίνιο με σκοπό να κλέψουν οικοδομικά υλικά, αλλά δεν πρόλαβαν, το μεσημέρι της Μ. Πέμπτης. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα κλοπής από κοινού και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Στο Ηράκλειο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν έναν 38χρονο Έλληνα ο οποίος έκλεψε ένα κινητό τηλέφωνο από το σταθμευμένο όχημα μιας εταιρείας τροφοδοσίας που είχε ανοιχτό το παράθυρο και μία 64χρονη γυναίκα η οποία άρπαξε ένα τσαντάκι που είχε μέσα πορτοφόλι με χρήματα. Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου με ξεχωριστές δικογραφίες για κλοπή.



Ειδήσεις σήμερα: 

Χάος και αιματοχυσία στο Σουδάν: 56 νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες σε με ανελέητη κόντρα για την εξουσία

Αστυνομικοί στις ΗΠΑ χτύπησαν λάθος πόρτα και σκότωσαν τον ιδιοκτήτη επειδή βγήκε με όπλο

Με εγκαύματα από βεγγαλικά 7χρονη στο νοσοκομείο της Ρόδου - Δείτε σοκαριστικά πλάνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης