Η 12χρονη ήθελε iphone και το έκλεψε από κατάστημα

Η 12χρονη ήθελε iphone και το έκλεψε από κατάστημα

Διέπραξε την κλοπή με την 30χρονη θετή αδελφή της

iphone_store
Μια κλοπή με λεία ένα κινητό τηλέφωνο μάρκας iphone, που έγινε στις 15 Φεβρουαρίου σε πολυκατάστημα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών στο κέντρο της Καλαμάτας, εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια και αποδείχθηκε ότι την είχαν διαπράξει δυο Ρομά, μία 30χρονη και η 12χρονη θετή αδελφή της!

Οι δυο νεαρές είχαν καταγραφεί από τις κάμερες παρακολούθησης του πολυκαταστήματος και, όταν οι υπεύθυνοι διαπίστωσαν ότι κλάπηκε το ακριβό κινητό, το βιντεοληπτικό υλικό παραδόθηκε στους αστυνομικούς. Όμως, δεν είχαν εντοπιστεί, πράγμα που συνέβη κατά την διάρκεια ευρείας επιχείρησης για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στη Μεσσηνία. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, στην οποία περιλαμβάνεται η 50χρονη μητέρα της 30χρονης που κατηγορείται για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, καθώς έχει οριστεί κηδεμόνας της 12χρονης.

Ξάφρισε πορτοφόλι μέσα σε μαγαζί

Την ώρα που βρισκόταν σε μια επιχείρηση στην περιοχή του Βαθέος στη Σάμο παριστάνοντας την πελάτισσα μια Ελληνίδα, βρήκε ευκαιρία να ξαφρίσει ένα πορτοφόλι που άνηκε σε άλλη Ελληνίδα και περιείχε 640 ευρώ και προσωπικά της έγγραφα. Ωστόσο, μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών της Ασφαλείας και του τμήματος Μαραθοκάμπου, η «μακρυχέρα» συνελήφθη και στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε το πορτοφόλι με ακέραιο το περιεχόμενό του, το οποίο αποδόθηκε στην κάτοχό του. Σε βάρος της δράστιδας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου.





Ειδήσεις σήμερα:

Η 23χρονη Ιφιγένεια ήταν μαζί με τον αρραβωνιαστικό της στο μοιραίο τρένο

Συνελήφθη η αδελφή του αρχηγού της Κόζα Νόστρα - Ο σκοτεινός ρόλος της 68χρονης

Φοιτητής από τους Λειψούς περιγράφει πώς έσωσε μάνα και μωρό μέσα από το βαγόνι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης