Δολοφονία με θύμα έναν 34χρονο Αλβανό και δράστη έναν 33χρονο Έλληνα σημειώθηκε τα ξημερώματα σήμερα, Δευτέρα (20/2) στη Μύκονο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η δολοφονία έγινε στις 6 το πρωί σε ένα μπαρ στην περιοχή Σκυλάμπελα.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 33χρονος Έλληνας είχε τσακωθεί νωρίτερα με τον 34χρονο Αλβανό για μια γυναίκα.
Αφορμή φέρεται να αποτέλεσε η κίνηση του Αλβανού να ενοχλήσει τη γυναίκα, η οποία κατά πληροφορίες ήταν στην παρέα του 33χρονου.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες μετά τον καβγά ο 33χρονος πήγε στο σπίτι του, πήρε μια καραμπίνα και επέστρεψε στο μπαρ όπου πυροβόλησε και σκότωσε τον 34χρονο.
Ο 33χρονος Έλληνας ο οποίος έχει συλληφθει, ήταν σε κακή κατάσταση λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ και έχει ηδη δεχθεί την επίσκεψη της δικηγόρου του, της κυρίας Έλενας Καρύγιαννη.
Η εποχή της ταχύτητας και της συνδεσιμότητας, φέρνει την ανάγκη για πολλά περισσότερα από απλώς μια καλή τιμή. Το Nova more έρχεται να καλύψει ακριβώς αυτή την ανάγκη: Η ολοκληρωμένη πρόταση της Nova, ενώνει Internet, σταθερή και κινητή τηλεφωνία, προσθέτοντας, παράλληλα, υπηρεσίες και δυνατότητες που κάνουν τη ζωή σου καλύτερη.