Λήστεψε δυο φορές το ίδιο μίνι μάρκετ στον Ορχομενό

Λήστεψε δυο φορές το ίδιο μίνι μάρκετ στον Ορχομενό

Μετά από πολύμηνη έρευνα, o 28χρονος Αλβανός δράστης έπεσε τελικά στα χέρια των αστυνομικών του τοπικού τμήματος

xeiropedes_andras_arthro
Μετά από πολύμηνη έρευνα, έπεσε τελικά στα χέρια των αστυνομικών του τοπικού τμήματος ένας Αλβανός που βρίσκεται παράνομα στη χώρα και, μέσα σε ένα μήνα, είχε διαπράξει μία ληστεία και μία απόπειρα ληστείας στο ίδιο κατάστημα στον Ορχομενό της Βοιωτίας.

Ο 28χρονος δράστης είχε χτυπήσει για πρώτη φορά στις 26 Φεβρουαρίου του 2022, όταν εισέβαλε με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του σε ένα μίνι μάρκετ, ακινητοποίησε την 60χρονη ιδιοκτήτρια με την απειλή μαχαιριού και άρπαξε περίπου 100 ευρώ που υπήρχαν στο ταμείο. Ένα μήνα μετά, στις 30 Μαρτίου 2022, εισέβαλε με τον ίδιο τρόπο στο ίδιο μίνι μάρκετ και, με την απειλή μαχαιριού, ζήτησε χρήματα από άλλη γυναίκα υπάλληλο. Όμως, η γυναίκα αντέδρασε, με αποτέλεσμα ο επίδοξος ληστής να τραπεί σε φυγή με άδεια χέρια.

Οι αναζητήσεις των αστυνομικών που διενεργούσαν την προανάκριση έφεραν αποτέλεσμα, καθώς εντόπισαν και συνέλαβαν τον αλλοδαπό κακοποιό. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν το μαχαίρι με το οποίο απειλούσε τα θύματά του, άλλο ένα μαχαίρι, καθώς και τα ρούχα, τα παπούτσια και μία μπλούζα που φορούσε όταν έκανε τις ληστείες. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, απόπειρα ληστείας και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί αλλοδαπών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.





Ειδήσεις σήμερα:

Έρχεται βροχερό τριήμερο - Τσουχτερό κρύο σε όλη τη χώρα από την Κυριακή

«Πόλεμος» με τραγούδια και ταινίες για Ερντογάν και Κιλιτσντάρογλου: «Bye, bye Kemal» vs «Bye, bye love»

Αστυνομικοί στις ΗΠΑ πυροβολούν και σκοτώνουν άνδρα με ακρωτηριασμένα και τα δύο πόδια (Βίντεο)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης