Καλλιεργούσαν τις προσωπικές τους χασισοφυτείες

Καλλιεργούσαν τις προσωπικές τους χασισοφυτείες

Όλο και περισσότεροι χρήστες ινδικής κάνναβης στην περιφέρεια επιλέγουν να καλλιεργούν τις… προσωπικές τους χασισοφυτείες μέσα στα σπίτια τους, ώστε και να εξυπηρετούν τις ανάγκες τους

Καλλιεργούσαν τις προσωπικές τους χασισοφυτείες
Όλο και περισσότεροι χρήστες ινδικής κάνναβης στην περιφέρεια επιλέγουν να καλλιεργούν τις… προσωπικές τους χασισοφυτείες μέσα στα σπίτια τους, ώστε και να εξυπηρετούν τις ανάγκες τους, αλλά και να βγάζουν… μεροκάματα συνδυάζοντας το… «τερπνόν μετά του ωφελίμου»!

Στο Σαραβάλι Αχαΐας, αστυνομικοί τη Δίωξης Ναρκωτικών από την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πάτρας έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι ενός 21χρονου χασισοκαλλιεργητή και ανακάλυψαν δέκα δενδρύλλια κάνναβης τα οποία είχε φυτέψει στην αυλή του. Μέσα στο σπίτι, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν ποσότητα αποξηραμένου χασίς βάρους 3,5 γραμμαρίων .

***  Σε περιοχή της Κοζάνης, άνδρες της Αστυνομίας φόρεσαν χειροπέδες σε έναν Έλληνα κάτοικο της περιοχής, όταν έκαναν έρευνα στην κατοικία του και βρήκαν 15 δενδρύλλια κάνναβης, τα οποία ξερίζωσαν και κατέσχεσαν. Ο χασισοκαλλιεργητής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Κοζάνης.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης