Ταλαιπωρία για 178 επιβάτες του πλοίου Διονύσιος Σολωμός που είχαν φύγει από τη Σαντορίνη με προορισμό τον Πειραιά σε ένα ταξίδι που υπολογίζεται ότι είναι διάρκειας 10 ωρών αφού προσεγγίζει και άλλα νησιά των δυτικών Κυκλάδων μέταξυ των οποίων Μήλο-Σίφνο-Σέριφο, καθώς όταν το πλοίο έφτασε στο λιμάνι της Φολεγάνδρου ο κάβος μπλέχτηκε στην προπέλα.
Μόλις σημειώθηκε η βλάβη, όπως είπαν στο protothema.gr επιβάτες του πλοίου, κλήθηκε δύτης από τη Σαντορίνη ο οποίος ήρθε με μια βάρκα με αποτέλεσμα να χρειαστεί 1,5 ώρα για να καλύψει την απόσταση από τη Σαντορίνη στη Φολέγανδρο.
Κατά πληροφορίες η προπέλα του πλοίου είχε, όντως, μπλεχτεί στον κάβο.
Οι επιβάτες του πλοίου διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι μέχρι να επιτραπεί ο απόπλους του πλοίου, τους έχει απαγορευτεί η έξοδος από αυτό ενώ δηλώνουν εκνευρισμένοι για το γεγονός ότι δεν έχουν καμία ενημέρωση από τις 10 το πρωί.
Συνολικά, το επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο μεταφέρει 178 επιβάτες, 33 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, 18 φορτηγά οχήματα και ένα δίκυκλο όχημα.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»