Ζάκυνθος: Επιβάτης πλοίου πέταξε την ηρωίνη μόλις είδε τον σκύλο ανιχνευτή

Ζάκυνθος: Επιβάτης πλοίου πέταξε την ηρωίνη μόλις είδε τον σκύλο ανιχνευτή

Πριν έρθει η σειρά του να υποβληθεί σε έλεγχο, ο οδηγός πέταξε από το παράθυρο του οχήματος ένα σακουλάκι, όμως η κίνησή του έγινε αντιληπτή

arrest_drugs
Κατάλαβε τι τον περίμενε ο 38χρονος οδηγός ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου που αποβιβάστηκε στο λιμάνι της Ζακύνθου μετά τον κατάπλου του πλοίου στο οποίο επέβαινε, όταν είδε τους άνδρες του Λιμενικού να κάνουν ελέγχους έχοντας μαζί τους τον εκπαιδευμένο στην ανίχνευση ναρκωτικών σκύλο.

Πριν έρθει η σειρά του να υποβληθεί σε έλεγχο, ο οδηγός πέταξε από το παράθυρο του οχήματος ένα σακουλάκι, όμως η κίνησή του έγινε αντιληπτή από τον τετράποδο ανιχνευτή που αντέδρασε θετικά. Το σακουλάκι βρέθηκε και διαπιστώθηκε ότι περιείχε "βραχάκια" ηρωίνης συνολικού βάρους 45,4 γραμμαρίων, με αποτέλεσμα ο 38χρονος να συλληφθεί.

Zakynthos-irwini


Στη συνέχεια, έγινε έρευνα στο σπίτι του, όπου δεν βρέθηκαν άλλα ναρκωτικά αλλά κατασχέθηκε μια κυνηγετική καραμπίνα με τέσσερα φυσίγγια για την οποία δεν διέθετε άδεια κατοχής. Ο 38χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ζακύνθου, με κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παράβαση του νόμου περί όπλων.



Ειδήσεις σήμερα:

Η Καϊλή, ο Τζιόρτζι, ο Παντσέρι, το 1,5 εκατ. σε μετρητά και η «ληστεία αλά ιταλικά»

Πώς ο ναύσταθμος της Σούδας γίνεται «αστακός» - Τι αλλάζει με τα F-16 Viper

Αδιανόητη τραγωδία στην Κρήτη: 30χρονη πέθανε ενώ έτρωγε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης