Συμμορία ανηλίκων οι δράστες ληστείας και πέντε διαρρήξεων στην Αχαΐα

Συμμορία ανηλίκων οι δράστες ληστείας και πέντε διαρρήξεων στην Αχαΐα

Οι  δράστες διέπραξαν μια ληστεία και κλοπή με θύμα τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος και πέντε διαρρήξεις σε σπίτια

διαρρηξη
Βάσει ενταλμάτων σύλληψης που είχαν εκδοθεί από τον ανακριτή Πατρών για ληστεία και κλοπές, συνελήφθησαν το μεσημέρι της Πέμπτης στην Κάτω Αχαΐα από αστυνομικούς της Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας τρεις ανήλικοι Έλληνες ηλικίας 17, 17 και 16 χρόνων, ενώ έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία και ενός ενήλικου συνεργού τους που αναζητείται.

Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι δράστες διέπραξαν μια ληστεία και κλοπή με θύμα τον ιδιοκτήτη ενός καταστήματος και πέντε διαρρήξεις σε σπίτια σε περιοχές της Δυτικής Αχαΐας. Το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, οι δυο από τους ανήλικους μαζί με τον ενήλικο συνεργό τους τρύπωσαν στο υπαίθριο κατάστημα στην Κάτω Αχαΐα όπου άρχισαν να κλέβουν προϊόντα, ωστόσο τους εντόπισε ο ιδιοκτήτης και προσπάθησε να τους εμποδίσει. Όμως, εκείνοι τον χτύπησαν, άρπαξαν 200 ευρώ από την τσέπη του παντελονιού του και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Επιπλέον, εξακριβώθηκε ότι από τις 30 Οκτωβρίου ως την περασμένη Δευτέρα, οι τρεις ανήλικοι μαζί με τον ενήλικο διέρρηξαν πέντε σπίτια από τα οποία άρπαξαν συνολικά 12.380 ευρώ, κοσμήματα, ένα κυνηγετικό όπλο, ένα κινητό τηλέφωνο, μια τραπεζική κάρτα, δυο τηλεοράσεις και ρούχα, συνολικής αξίας 5.400 ευρώ.

Σε βάρος των νεαρών κακοποιών είχε σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για ληστεία και διακεκριμένες κλοπές κατά περίπτωση και, μετά την σύλληψή τους, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες κλοπές ή ληστείες.



Ειδήσεις σήμερα:

Η Καϊλή, ο Τζιόρτζι, ο Παντσέρι, το 1,5 εκατ. σε μετρητά και η «ληστεία αλά ιταλικά»

Πώς ο ναύσταθμος της Σούδας γίνεται «αστακός» - Τι αλλάζει με τα F-16 Viper

Αδιανόητη τραγωδία στην Κρήτη: 30χρονη πέθανε ενώ έτρωγε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης