Κύκλωμα με δημοτική σύμβουλο στην Καστοριά θα «έσπρωχνε» 78 κιλά κάνναβης

Κύκλωμα με δημοτική σύμβουλο στην Καστοριά θα «έσπρωχνε» 78 κιλά κάνναβης

Συνελήφθησαν η 57χρονη και ο 59χρονος σύντροφό της 

asfaleia_kastorias_xr
Στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς οδηγούνται αυτή την ώρα η εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος σε Δήμο της Περιφέρειας Καστοριάς και ο σύντροφός της, που συνελήφθησαν το πρωί του Σαββάτου ενώ μετέφεραν μεγάλη ποσότητα κάνναβης με αποδέκτη έναν συνεργό τους, ο οποίος συνελήφθη στην Θεσσαλονίκη.

Συνολικά κατασχέθηκαν 78 κιλά ακατέργαστης κάνναβης και μικροποσότητες κοκαΐνης.

Στο πλαίσιο στοχευμένης επιχείρησης των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος Μεσοποταμίας, εντοπίστηκε στους Λαχανόκηπους Καστοριάς ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η 57χρονη αιρετή με οδηγό τον 59χρονο σύντροφό της. Από τον έλεγχο που έγινε στο όχημα, διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν τρεις ταξιδιωτικούς σάκους και δυο τσουβάλια που περιείχαν 58 συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 66 κιλών και 160 γραμμαρίων, με αποτέλεσμα να βρεθούν και οι δυο με χειροπέδες.

Σύλληψη τριών ημεδαπών για διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης σε Καστοριά και Θεσσαλονίκη


Στην προανάκριση που ακολούθησε, αποκάλυψαν ότι θα παρέδιδαν τη μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών σε έναν 51χρονο συνεργό τους, ο οποίος εντοπίστηκε το ίδιο απόγευμα σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και συνελήφθη με μισό γραμμάριο κοκαΐνης στην κατοχή του. Το μεσημέρι της Κυριακής, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς εντόπισαν ένα διαμέρισμα που διατηρούσε ο 51χρονος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και έκαναν έρευνα μαζί με συναδέλφους τους της Ασφάλειας Πυλαίας– Χορτιάτη.

kastoria_kannavi___2_
kastoria_kannavi___3_
kastoria_kannavi___4_


Στο διαμέρισμα βρέθηκαν άλλες δέκα συσκευασίες και δυο σακούλες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 12 κιλών και 232 γραμμαρίων, κοκαΐνη βάρους 0,84 γραμμαρίου, τέσσερις ζυγαριές ακριβείας, ένας τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης και πέντε χάπια η χημική σύσταση των οποίων εξετάζεται. Σε βάρος της δημοτικής συμβούλου και των δυο ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος.

Ειδήσεις σήμερα

Προμήθειες 1,2 δισ. ευρώ εισπράττουν κάθε χρόνο οι τράπεζες - Πώς να τις αποφύγετε

€300.000 σε λογαριασμούς και €350.000 σε μετρητά δείχνουν μαύρο χρήμα στην «Κιβωτό»

O businessman και η δημοσιογράφος: Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος παντρεύτηκε τη Λίνα Δρούγκα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης