Ροδόπη: Ζευγάρι μετέφερε crystal meth από την Τουρκία

Ροδόπη: Ζευγάρι μετέφερε crystal meth από την Τουρκία

Είχαν κρύψει τρεις συσκευασίες σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο εσωτερικό του αυτοκινήτου τους

meth-rodopi
Έπειτα από επιχείρηση που οργανώθηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κομοτηνής βάσει στοιχείων ότι έκαναν εισαγωγή κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης από την Τουρκία, συνελήφθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας στην Εγνατία Οδό δύο Έλληνες, ένας άνδρας και μία γυναίκα.

Το ζευγάρι, που είχε μόλις επιστρέψει από την γειτονική χώρα, εντοπίστηκε να επιβαίνει σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και, σε έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί, εντόπισαν μια ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, μέσα στην οποία ήταν κρυμμένες τρεις συσκευασίες με κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη συνολικού βάρους 104 γραμμαρίων.

Σε έρευνες που ακολούθησαν στα σπίτια του ζευγαριού, βρέθηκαν μια συσκευασία με καπνό βάρους ενός κιλού και 535 γραμμαρίων και 1.046 τσιγαροσωλήνες με καπνό, για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι ανάλογοι φόροι και δασμοί, μια συσκευασία με άγνωστη λευκή κρυσταλλική ουσία βάρους 614 γραμμαρίων που εστάλη για χημική ανάλυση, μια ηλεκτρονική ζυγαριά και 100 ευρώ.

Komotini-methamfetamini-kapnos


Κατασχέθηκαν, επίσης, το αυτοκίνητο και τρία κινητά τηλέφωνα των δραστών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα κατά περίπτωση, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.

Είχε στο σπίτι κάνναβη και ναρκωτικά χάπια

Κλείσιμο
Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Χαλκίδας , πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κατοικία ενός Έλληνα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Κύμης– Αλιβερίου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις συσκευασίες με συνολικά 131 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 119 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή. Ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Άλυτο πρόβλημα το άγνωστο ρήγμα στην Εύβοια - «Τα 5R είναι πονηρό μέγεθος»

Κροκόδειλος κατακρεούργησε κι αποκεφάλισε 8χρονο μπροστά στα μάτια των δικών του

Ο 26χρονος Αλβανός πρώτα έχασε τον έλεγχο και μετά παρέσυρε την Έμμα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης