Κέρκυρα: Ξήλωναν καλώδια από ενοικιαζόμενα δωμάτια

Κέρκυρα: Ξήλωναν καλώδια από ενοικιαζόμενα δωμάτια

Η Ασφάλεια σχημάτισε σε βάρος των δραστών δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας

ezgif_com-gif-maker
Όλη νύχτα «δούλευαν» τρεις Έλληνες που είχαν εισβάλει σε ένα συγκρότημα ενοικιαζόμενων δωματίων στη Βόρεια Κέρκυρα το οποίο είχε κλείσει μετά την θερινή περίοδο και είχαν ξηλώσει όσα καλώδια μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας μπορούσαν. Όμως, το πρωί της Κυριακής ο... κόπος τους πήγε στράφι!

Ενώ διέφευγαν με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο είχαν φορτώσει την συνολικής αξίας 1.000 ευρώ λεία τους, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που έκαναν ελέγχους και τους σταμάτησαν. Κατά την έρευνα, βρέθηκαν τα κλεμμένα καλώδια που επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο. Η Ασφάλεια σχημάτισε σε βάρος των δραστών δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

«Σήκωσαν» ηχοσυστήματα από Πολιτιστικό Σύλλογο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Ασφάλειας για να εντοπιστούν οι δράστες της διάρρηξης που έγινε την περασμένη Πέμπτη στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου Δολίχης στην Ελασσόνα και έγινε αντιληπτή από τα μέλη του δυο ημέρες μετά. Οι άγνωστοι διαρρήκτες άρπαξαν ηχοσυστήματα αξίας 5.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Ειδήσεις σήμερα:

ΝΔ: Ο Μητσοτάκης βγαίνει ξανά για περιοδείες - Πρόβα τελικής ευθείας με στόχο αυτοδυναμία


Πόλεμος στην Ουκρανία: Συνεδριάζουν για αντίμετρα στους βομβαρδισμούς Πούτιν οι G7


Καιρός: Επικίνδυνα φαινόμενα με ισχυρές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης