Χειροπέδες σε έναν 25χρονο πέρασαν άνδρες της Άμεσης Δράσηςστην Πάτρα γιατί είχε αφήσει το σκύλο του να ψοφήσει!
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, περίοικοι τηλεφώνησαν στην Αστυνομία και κατήγγειλαν το νεαρό.
Αμέσως έφθασε σε συνοικία της Πάτρας περιπολικό και οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως σκύλος ήταν δεμένος με αλυσίδα σε μάντρα και είχε ψοφήσει.
Δεν άργησαν να συλλάβουν τον 25χρονο που ήταν και ο ιδιοκτήτης του ζώου και ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί στις εισαγγελικά αρχές με βαρύτατες κατηγορίες.
Από τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας έως τα ομαδικά αθλήματα και τις δράσεις ευεξίας, η αθλητική κοινότητα της Motor Oil μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο, ενισχύοντας τους δεσμούς μεταξύ των ανθρώπων της και στηρίζοντας παράλληλα έναν σημαντικό σκοπό
Ο επίλογος του φετινού Plastic Free Greece γράφτηκε δυναμικά το τριήμερο 23 - 25 Σεπτεμβρίου με τέσσερις καθαρισμούς στο 3ο μεγαλύτερο νησί της χώρας, που το ανακούφισαν σημαντική από την ανθρωπογενή ρύπανση.