Έλενα Χριστοπούλου για Πάνο Καλλίτση: «Είναι βαθιά χυδαίο και λυπηρό αυτό που περνάω»

Έλενα Χριστοπούλου για Πάνο Καλλίτση: «Είναι βαθιά χυδαίο και λυπηρό αυτό που περνάω»

Η γνωστή μάνατζερ μίλησε για το χρονικό της δικαστικής της διαμάχης με τον πρώην σύζυγό της

xristopoyloy
Η δικαστική διαμάχη της Έλενας Χριστοπούλου και του πρώην συζύγου της, Πάνου Καλλίτση, βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η γνωστή μάνατζερ, παραχώρησε μία συνέντευξη στο OK!, μιλώντας για όλα.

Αναφορικά με το διαζύγιό της με τον hairstylist, η Έλενα Χριστοπούλου δήλωσε: «Δεν μπορούμε να έχουμε καλές σχέσεις όταν αυτός ο άνθρωπος λέει ότι η Έλενα δεν έκανε τίποτα και απλά καθόταν. Όταν με κατηγορεί ότι λέω ψέματα για πράγματα που γνωρίζει καλύτερα από όλους ότι είναι η αλήθεια, όταν με συκοφαντεί και με διαβάλλει συνεχώς. Την ίδια στιγμή που εγώ τον έχω συγχωρήσει μέσα μου σε ανθρώπινο επίπεδο για όλα αυτά που μου έχει κάνει, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα διεκδικώ αυτά που δικαιούμαι».



Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Έλενα Χριστοπούλου, τόνισε:

«Ζήλεψα πολύ τις προάλλες ένα ρεπορτάζ που έδειχνε ότι δυο άνθρωποι μπορεί να χωρίσουν μέσω Ίντερνετ με μια υπογραφή και τους έρχεται ένα χαρτί. Έτσι ωραία και απλά θα πρέπει να λύνονται όλα μεταξύ δύο πολιτισμένων ανθρώπων. Εγώ δυστυχώς για να πάρω το διαζύγιό μου, το οποίο βγήκε υπέρ μου, περίμενα τέσσερα χρόνια. Η δεύτερη αγωγή που έκανα βγήκε πάλι υπέρ μου στον πρώτο βαθμό, άσχετα αν η άλλη πλευρά έχει κάνει έφεση. Ακόμη και σήμερα δεν έχω πάρει τίποτα από τα δικά μου πράγματα».

Αναφορικά με το αν δικαιούται μετρητά, μετά το διαζύγιο, δήλωσε:

«Βεβαίως υπάρχουν και έχουν αναγνωριστεί και με δικαστική απόφαση. Ας κρατήσουμε ότι μετά τον χωρισμό μου, στα 41 μου χρόνια, χρειάστηκε να κάνω μια καινούρια αρχή, παρόλο που φοβήθηκα και αισθάνθηκα μετέωρη. Αλλά είπα ότι θα τα καταφέρω παρόλο που πόνεσα πολύ. Με πληγές που ήταν ανοιχτές. Με όλο τον πόλεμο που δέχομαι. Αρκεί να βάλεις στο Google το όνομά μου, βγαίνει ο πρώην σύζυγός μου, ο δικηγόρος του και το διαζύγιο».



Για την αγωγή που έκανε: «Όχι, καμία αγωγή μου δεν έχει απορριφθεί μέχρι σήμερα. Πρόκειται για ανακριβή δήλωση. Όλο το ρεπορτάζ που έγινε είναι ανακριβές, δεν έχω κάνει καμία αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση – εξάλλου ως προς αυτό έχει ήδη απαντήσει η πληρεξούσια δικηγόρος μου. Ξέρεις ότι η πρώτη μήνυση του πρώην συζύγου μου ήταν στη μαμά μου; Ως ψευδομάρτυρα. Γιατί στήριξε την κόρη της. Έχω μια γυναίκα 67 χρόνων να την τρέχει στα δικαστήρια ένας άνθρωπος που αγάπησε και έβαλε στο σπίτι της, που ήταν ο σύζυγος της κόρης της. Εγώ στην αδελφή του και τη μητέρα του δεν έχω κάνει μήνυση. Δεν θα τολμούσα ηθικά».

Στη συνέχεια της συνέντευξης η Έλενα Χριστοπούλου υποστηρίζει, πώς η μητέρα της, αντέδρασε στην αγωγή: «Με στωικότητα. Μου είπε "παιδί μου, το περίμενα, πάμε να το ζήσουμε κι αυτό". Εγώ δεν έχω πειράξει την οικογένειά του».



Στην ερώτηση, γιατί μιλάει σήμερα και ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή, απάντησε:
«Γιατί κουράστηκα να ακούω τόσες ανακρίβειες για τη δική μου ζωή. Επειδή έχω περάσει για πέντε χρόνια έναν ψυχολογικό βιασμό καθημερινό, θα πω πια κι εγώ ότι δεν αντέχω. Νιώθω ότι επειδή έχω αγαπήσει χωρίς να καταγράφω τα πάντα, πρέπει τώρα να αποδείξω ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός. Είναι βαθιά χυδαίο και λυπηρό αυτό που περνάω. «Η στιγμή που με κοίταξε η μητέρα μου και μου είπε "αγάπη μου, μου έκανε μήνυση ο άντρας σου". Ντράπηκα πάρα πολύ.»



Ειδήσεις σήμερα

Ουκρανική κρίση: Κρεσέντο παραβιάσεων της εκεχειρίας Ουκρανίας-Ρωσίας με πάνω από 650 εκρήξεις

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Συνεχίζεται το θρίλερ, αναζητούνται απαντήσεις στο «Σύνδρομο Μινχάουζεν»

Τα ραντεβού Μητσοτάκη-Αμερικανών στο Μόναχο, «πρόβα» για τον Λευκό Οίκο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης